bogdan3211 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 DZięi KubaMart za poparcie, poszukam i zobaczymy co z tego wyjdzie, niechce sprzedawać bo mi szkoda motorka a na nowego niemam kasy, a motory wsk, wfm mi sie podobają ale chciałem troche mieć inną niż wszyscy, niechce mieś żadnego ścigacza tylko troche inną wfm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 tutaj na forum jest paru zapalencow majacuch "chopla" na punkcie orginalow i chyba ndwyzke finansowa i mysla ze wszystko mozna zrobic i zalatwic <nieprzecze > nie jestem za niszczniem orginalow !! ale motorki mozna porobic po swojemu z glowa i umiarem i mozna cos z tego poczciwego zrobic . ani scigacza ani traji ani krosa fachowego z tego niezrobi < ale jak myslicice jak sie scigali na wfm czy wsk w 80 latach to na czym na orginalach ?? czy leeko podrasowanych i zrobionych do tego do czego mialy slozyc !! jak sie niema kasy ani mozliwosci to sie robi co mozna . aj jak sie ma kase to reszte ma sie w dupie ! i jeszcze do pana Qlera jak niewiezysz to ci wysle na poczte a szczene bedziesz podnosic z ziemi. ja widzac ja pierwszy raz z 10 metrow niedowiezalem ze to cz przerobiona na scigawe dalbym se rece poucinac gdyby nie silnik , ze to japonia!! pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ale jak myslicice jak sie scigali na wfm czy wsk w 80 latach to na czym na orginalach ??a jak myślisz ile lat miały wtedy te sprzety?? głupoty gadasz... ok, w latach kiedy ty wchodziłeś po drabinie na nocnik to może i był materiał na przeróbki, ale teraz...?? no nie zgodze sie z tobą. chcesz przerabiać - kup se ogara i zrob z tego choppera, trial, cokolwiek. mniejsze zło. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan3211 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ok koniec tematu chyba wezme Fleksa i ją zpiele bo same złości przez nie są na forum. Koniec tematu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 niewiezysz to ci wysle na poczte a szczene bedziesz podnosic z ziemiNo to slij, maila masz w profilu do mnie.I nie sadze zebym cokolwiek musial zbierac, bo juz samo to ze ma tlumiki od Cebry mowi samo za siebie, ze czlowiek ktory to przerabial mial marne pojecie o tym. Przeciez wydechy do 2T musza byc specjalnie zaprojektowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 jak sie niema kasy ani mozliwosci to sie robi co mozna . aj jak sie ma kase to reszte ma sie w dupie ! na przerobke te trzeba miec troche kasy ja w swoja WSK wpakowalem jakies 600zł i tak tego zbytnio nie widac ale przez pola smigne :lol: tył widac na awatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 KubaMart napisał: ale jak myslicice jak sie scigali na wfm czy wsk w 80 latach to na czym na orginalach ??No więc tak:Możliwość pierwsza to taka że były to motocykle seryjne z limitowanej edycji terenowej! Możliwość druga: Motocykle przechodziły tuning OPARTY NA DOKŁADNYCH DANYCH, OBLICZENIACH, ZDJĘCIACH i z montowaniem ich w warunkach porzędnego warsztatu!RAczej nie startowano na wsk-ach z doklejonymi błotnikami, wstawionym niepasującym zawieszeniem i z obciętymi kablami bo Full Cross nie ma światał :):D:D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 no to ja się wypowiem bo kilka przerubek wsk mam za sobą:) silnik wsk 125, wfm 125 jest beznadziejny w oryginale :/ szkoda go zakłądac bo niepojedizesz wiecej niż 50 na dobrych oponach i przełożeniach:/ wsk 175 jest troche lepiej bo 80km/h już wystarcza:) rama: za niskie zawieszenie to raz 2 główka ramy jest za słaba :/ ogulnie kupa a nie materiał na crossa :P dobra przerubka silnika połączona z kompleksowym remontem około 600zł i w góre:/ przerubka innych elementów zawieszeń po najmnieszej lini oporu 500zł :/ ceny dla kogoś kto nie ma nic w swoim garażu i nie ma żadnego doświadczenia, czyli dla ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal003 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 przeróbki wfm to największe skurwysyństwo jakie można zrobić motocyklowi za to powinna być najwyższa kara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 cz 350 przerobiona na scigacza profesjonalnie Jeśli możesz to wstaw fotkę na forum jestem neutralny w tym temacie, ale chętnie zobaczę taki motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 czlowieku jakby moj ojciec to widzial to by ci jajca u nasady ukrecil ;) jezeli chcesz zeby wygladala naprawde ladnie to zrob ja na taka jaka byla pokazywyna w jednosladzie, to bylo cudo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 KubaMart napisał:cz 350 przerobiona na scigacza profesjonalnie Jeśli możesz to wstaw fotkę na forum jestem neutralny w tym temacie' date=' ale chętnie zobaczę taki motocykl.[/quote'] ja tez jestem neutralny i chce zobaczyc z ciekawosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 KubaMart wstaw te foty bo tez jestem ciekawy tej CZ 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Też chętnie bym zobaczył te foty. Co do wfm tuning-kompletne okropienstwo i bezduszność.....blleeeee...mdli mnie jak widzę poprzerabiany kawałek polskiej motoryzacji(to jest moje zdanie) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Czekamy i czekamy na tą fotke co jest?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi