Skocz do zawartości

Prosze o rade:)jaka 125:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:) prosze o doradzenie:) mi motoru: zamierzam kupic jakas 125:) myslalem nad aprilia rs125:) prosze o doradzienie cena do 6000-7000 tys chialbym zeby ta maszynka:) byla szybka:) i zeby byla 2 osobowa bo zamierzam jezdzic z dziewczyna:) i zeby nie pierdziala jak honda ns insr bo to zwykle komarki i to jescze na kopnik;/ mam prawojazdy a1 a co sadziscie szukajac na allegro spotkalem yamaha tzy 125 z silnkiem od 250 oplaca sie to:)

heciek napisał:

i zeby nie pierdziala jak honda ns insr bo to zwykle komarki

Podobają mi sie takie wypowiedzi ''znawców'' :lol: Kocham Was wszystko wiedzący :mrgreen:

Jak wszystkie 125'tki są dla Ciebie ''Komarkami'' to na grzyba zakladaleś ten temat?Kupuj odrazu 900,może to nie będzie dla Ciebie ''Komarek'', no i niema kopniaka!

Legut,jemu pewnie chodzilo o NSR 500 która ''chyba'' ma kopniaka ;) Ale na takiej 500 2T ciężko sobie poradzić :twisted:

Najmocniejsza 125 i najszybsza jest CAGIVA MITO 125. Osobiscie jechalem nia 180 km/h, a do 160 km/h przyspiesza bardzo szybko. Potem to masakra.... ale :? dochodzi. Przyspieszenie kolo 6,5 do 100 i spalanie 5l na 100km w trasie.

Takie wynalazki z silnikami wiekszymi niz byly to bomby na kolkach... chcesz jeszcze zyc, albo nie wydawac calej kasy na naprawy ? Jesli chcesz miec 250 to doloz jeszcze ze 2000 i bedziesz mial Aprilie RS 250 (super sprzet). Jak ja sciagniesz z np. Niemiec bedziesz mial duza szanse ja zarejestrowac na 125. Tylko ze ona nie moze byc zarejestrowana w Polsce. Aha NSR 250 ma kopke i wszystkie NS tez, bo to sa wersje z toru i przerabiane tak, zeby mozna bylo nimi jezdzic po ulicach. A ze 125 to jeszcze fajny jest SACHS XTC 125 2T - motorek o wspanialym zawieszeniu i silniku z TZR 125. Odblokowany ma 29 KM. Troche mniej niz Aprilia lub Cagiva, ale jest lzejszy i ma lepsze zawieszenie. Wedlug mnie najlepsza 125 to CAGIVA MITO, a 250 Aprilia RS 250 ...

NSR500 ma kopniaka...Jeździ u nas w Wawie NSRka 500 i ma kopa.

No to zwracam honor, bo bylem przekonany ze NSR 500 nie byly dostepne w sprzedazy...

Odzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATV

Wszystkie marki w jednym miejscu!

Jesli chcesz miec 250 to doloz jeszcze ze 2000 i bedziesz mial Aprilie RS 250 (super sprzet).

Kolega ma prawo jazdy kat a1 to niewiem poco polecasz mu 250 :?:

[ Dopisane: 14 ]

Najmocniejsza 125 i najszybsza jest CAGIVA MITO 125. Osobiscie jechalem nia 180 km/h

Chyba z drugim silnikiem w plecaku :!:

Najmocniejsza 125 i najszybsza jest CAGIVA MITO 125. Osobiscie jechalem nia 180 km/h

Chyba z drugim silnikiem w plecaku :!:

Ty chyba nie wiesz do czego zdolne są 125 2T. Mają dużą moc i dobre przyspieszenie ale kosztem małej trwałości i 180km/h to nie jest nic niemożliwego.

Pozdrawiam