NiceTree Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 750ml do skrzyni w DT 80? :-D Tyle się leje do 125, do 80 leje się 700ml, jak nie wierzycie to wyczyśćcie sobie pokrywe sprzęgła i sprawdzće napis pod kopką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 tor we wrześni bylem tam ostatnio 2 razy pojezdzic i jeszcze przynajmniej ze 2 pojade;) 27 sieprnia zawody tam sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Tyle się leje do 125, do 80 leje się 700ml, jak nie wierzycie to wyczyśćcie sobie pokrywe sprzęgła i sprawdzće napis pod kopką CZyli jednak miałem racje :-D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 ale problem sprawdzic 8O wszystko jest napisane. Ja nie pamietam dokladnie ile w mojej bylo albo 600 albo 700 ml ale napewno nie 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zielorz: Co sądzisz o tym torze? Jak sprawuje sie na nim DT? [ Dopisane: 06-08-2005, 13:55 ]Mam jeszcze jedno pytanko. Czy można zaintalować do DT 80 gaźnik z DT 125? Jeśli tak to czy dużo to da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 taki maly koles (maks 160-70 cm wzrostu) smigal tam raz na 250 ccm taty i dt 80 lc swojej dt nie miala swiatel bagaznika (wszystkiego co plastikowe i zbedne) i odkrecona cala koncowka wydechu wiec byla glosna ;) poza tym tor jest spoko mi sie podoba taki specyficzny jak bylem w czwartek i byl mokry bylo baardzo blotnisto a za tydzien pozniej w sobote byl suchutki (35 stopni na dworze) i zupelnie przerobiony (inne zakrety hopki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi