DominikK Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 WitkaJa to mam problemy, mialem dwie jawy i w zadnej nie byl przymocowany automat stopu. Siedze i szukam gdzie to ma byc przykrecone ale nic mi nie przychodzi do glowy. Powiedzcie, bo teraz to mi swieci kiedy on chce a nie ja :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 automat mocowany jest do plastiku z lewej strony moto - tam sie spotykaja ciegna (1 od przedniego hebla i 1 od tylnego) i uruchamiaja stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 u mnie też automacik nie był przymocowany, ale jakoś to nie przeszkadzało. teraz go w ogóle nie mam, bo z przodu mam od etki hamulec, a z tyłu korzystam tylko łącznie z przodem, ale to i tak żadko. myśle poprostu że on nie ma być zamocowany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 U mnie podobny problem - nie chciało działać jak trzeba i kiedy trzeba, nie ma gdzie bradzijstwa przymocować, ale wcisnęłem go gdzieś nad filtrem powietrza i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madras30 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ok tylko przy nieprawidłowej regulacji mozna urwac linkę czy zerwać zakuwke ( miałem to jak nagle nacisnałem dwa hamulce na raz a miały za duzy skok dźwigien) a tak to nie musibyc przyczepiony choc dla teesek jest mijsce po lewej stronie pod pokrywą (na gumowe "nity" czy wkręt) miedzy obudową filtra powietrza a obudową miejsca na akumulator ( przymocowany do tej scianki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi