Skocz do zawartości

wszystko na temat suzuki ts 50xk ??

grzechu722
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Apropo ts50er kupilem ja od enduroguya i sprzecik naprawde mi sie podobal (podobal...) cylinder 65ccm, w silniku luzy jak sto skur*****ow! na wale lozyskach jakis debil jescze urwal walek od kopa i ten gaznik od simaka!!!! ale tak pozaty to 60km/h szla z 1 na gume bokami do 4 zaje****ie lata jest lekka jak motorynka jak jej wymienilem cewke na cewke od jawki i wstawilem swiece ngkR to naprawde fajnie latala.

polecam

Ja w swojej TSce miałem tuning Airsala na 70ccm, cylinder był pokryty nicasilem :) Moim zdaniem to sprzęt o ogromnych możliwościach dzięki swojej masie i naprawde dobremu do endurowania zawieszeniu :!:

Moja TSka była to wesja japońska a więc 6cio biegowy cieczak.

A co do posiadaczy Tsek chłodzonych powietrzem to polecam tuning na 65/70ccm za kwote 300-400zł można kupić cały zestaw tuningowy, może nie airsala ale także dobry. Osiągi motocykla naprawde o wiele się polepszą :!:

Sorki wkradł sie pewien błąd. jak pierwszym razem mierzyłem prętkość to kumpel miał w motorze "małe" zakłamanie :oops: Zmotywował mnie Maly-PMI(respect) i postanowiem sprawdzic to jeszcze raz :lol: jak sie okazało zamiast 100km/h mam 70km/h sorki :roll: :oops: :cry:

Sorki wkradł sie pewien błąd. jak pierwszym razem mierzyłem prętkość to kumpel miał w motorze "małe" zakłamanie Embarassed Zmotywował mnie Maly-PMI(respect) i postanowiem sprawdzic to jeszcze raz Laughing jak sie okazało zamiast 100km/h mam 70km/h sorki Rolling Eyes Embarassed Crying or Very sad

Spoko :) . Ale nie widziales roznicy miedzy 100 a 70 8O ? Pewnie ledwo wyprzedzales simsony a pozniej tacy posiadacze simkow wchodzili na forum i sie chwalili ze ich simki leca 90 km/h :mrgreen:

pzdr

Moja Ts jest chlodzona powietrzem 95r. i rowniez ma v maxa 65km/h a z gorki najwiecej jechalem 72 . Mam ja juz 2 latka i zadnej awarii. Aha jak to mi powiedzieal przy sprzedarzy poprzedni wlasciceiel sa w niej rozwiercone kanaly dolotowe w cylindrze i dlatego tyle jedzie bo wczesniej tylko 50km/h jechala.

Moja Ts jest chlodzona powietrzem 95r. i rowniez ma v maxa 65km/h a z gorki najwiecej jechalem 72 . Mam ja juz 2 latka i zadnej awarii. Aha jak to mi powiedzieal przy sprzedarzy poprzedni wlasciceiel sa w niej rozwiercone kanaly dolotowe w cylindrze i dlatego tyle jedzie bo wczesniej tylko 50km/h jechala.

No to osiągi masz identyczne z moją CB50 :lol:

• 3 miesiące temu...

Witam

Kumpel miał tske chłodzona powietrzem po tuningu tuning 80ccm AIRSAL, sportowy gażnik DELLORTO 21mm, wzmacniany korbowód i wal, wzmacnianie lozyska i sprtowy modul zaplonowy, i za nic nie szła wiecej jak 80-85.Zatarł ja chyba 3 razy.Ogólnie była bardzoo awaryjna.ale naprawde lekka i przyjemna w jeździe.Polecam wersje japońską.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...