GT 80 Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 u mnie przy 8 tyś jest 90 :D bez zadnego tuningu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Ale ty masz 80cc :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Apropo ts50er kupilem ja od enduroguya i sprzecik naprawde mi sie podobal (podobal...) cylinder 65ccm, w silniku luzy jak sto skur*****ow! na wale lozyskach jakis debil jescze urwal walek od kopa i ten gaznik od simaka!!!! ale tak pozaty to 60km/h szla z 1 na gume bokami do 4 zaje****ie lata jest lekka jak motorynka jak jej wymienilem cewke na cewke od jawki i wstawilem swiece ngkR to naprawde fajnie latala.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja w swojej TSce miałem tuning Airsala na 70ccm, cylinder był pokryty nicasilem :) Moim zdaniem to sprzęt o ogromnych możliwościach dzięki swojej masie i naprawde dobremu do endurowania zawieszeniu :!:Moja TSka była to wesja japońska a więc 6cio biegowy cieczak.A co do posiadaczy Tsek chłodzonych powietrzem to polecam tuning na 65/70ccm za kwote 300-400zł można kupić cały zestaw tuningowy, może nie airsala ale także dobry. Osiągi motocykla naprawde o wiele się polepszą :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Sorki wkradł sie pewien błąd. jak pierwszym razem mierzyłem prętkość to kumpel miał w motorze "małe" zakłamanie :oops: Zmotywował mnie Maly-PMI(respect) i postanowiem sprawdzic to jeszcze raz :lol: jak sie okazało zamiast 100km/h mam 70km/h sorki :roll: :oops: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Sorki wkradł sie pewien błąd. jak pierwszym razem mierzyłem prętkość to kumpel miał w motorze "małe" zakłamanie Embarassed Zmotywował mnie Maly-PMI(respect) i postanowiem sprawdzic to jeszcze raz Laughing jak sie okazało zamiast 100km/h mam 70km/h sorki Rolling Eyes Embarassed Crying or Very sad Spoko :) . Ale nie widziales roznicy miedzy 100 a 70 8O ? Pewnie ledwo wyprzedzales simsony a pozniej tacy posiadacze simkow wchodzili na forum i sie chwalili ze ich simki leca 90 km/h :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 suzuki mam dopiero 3 tygodnie wiec jeszcze nie miałem okazji wyprzedzać simków :) ale pewnie zrobie tak jak radzi Enduroboj i zmienie sobie cylinder na sportowy. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Moja Ts jest chlodzona powietrzem 95r. i rowniez ma v maxa 65km/h a z gorki najwiecej jechalem 72 . Mam ja juz 2 latka i zadnej awarii. Aha jak to mi powiedzieal przy sprzedarzy poprzedni wlasciceiel sa w niej rozwiercone kanaly dolotowe w cylindrze i dlatego tyle jedzie bo wczesniej tylko 50km/h jechala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Nie no moja TS70 cieczak 94r. Jechała 110-120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Moja Ts jest chlodzona powietrzem 95r. i rowniez ma v maxa 65km/h a z gorki najwiecej jechalem 72 . Mam ja juz 2 latka i zadnej awarii. Aha jak to mi powiedzieal przy sprzedarzy poprzedni wlasciceiel sa w niej rozwiercone kanaly dolotowe w cylindrze i dlatego tyle jedzie bo wczesniej tylko 50km/h jechala.No to osiągi masz identyczne z moją CB50 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 czy ktos z posiadaczy TS moglby mi zmierzyc długosc pancerza w lince od prętkościomierza ?? :?: albo adres sklepu(strony internetowej) gdzie mozna nabyc taką linke. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Bubaziom moge zmierzyc. Dlugosc panceza linki od predkosciomierza jak dobrze zrozumialem. Jutro bede wiedzial jak sie do garazu przejde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Witam Kumpel miał tske chłodzona powietrzem po tuningu tuning 80ccm AIRSAL, sportowy gażnik DELLORTO 21mm, wzmacniany korbowód i wal, wzmacnianie lozyska i sprtowy modul zaplonowy, i za nic nie szła wiecej jak 80-85.Zatarł ja chyba 3 razy.Ogólnie była bardzoo awaryjna.ale naprawde lekka i przyjemna w jeździe.Polecam wersje japońską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 POdpisuje sie pod tska ja mialem 2 jedna z 1980 i obecnie z 1990 super sprzety doskonala dynamika, wlasnosci jesdne, malo pala, ich utrzymanie nie jest drogie i bezawaryjnosc! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) api a jaką miałeś/masz wersje?? niemiecką czy japońską?? i tak przy okazji to czy kos nie ma do sprzedania śimaka od suzuki ts?? bo kupiłem linke i dopiero wtedy sie skroiłem ze czegos bakuje :) Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi