Skocz do zawartości

prowokacja ;)

jaceks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam choppera .. i nigdy nie kupie plastika 200 km/h to dla mnie kosmos a 300 nie umię sobie wyobrazić 8O

Za cienki jestem na jazdę rakietą:P

Hehe ale nieraz zazdroszczę odwagi (nie piszę tu o samobójcach tylko o ludziach naprawdę potrafiących jeżdzić)

Ja na winklach jadę baaaarrrrddddzzzooo woooooooolllllnnno - taki cykor ze mnie:)

Mam choppera .. i nigdy nie kupie plastika 200 km/h to dla mnie kosmos a 300 nie umię sobie wyobrazić 8O

Za cienki jestem na jazdę rakietą:P

Hehe ale nieraz zazdroszczę odwagi (nie piszę tu o samobójcach tylko o ludziach naprawdę potrafiących jeżdzić)

Ja na winklach jadę baaaarrrrddddzzzooo woooooooolllllnnno - taki cykor ze mnie:)

:-) ja chyba tez za cienki:-) mi przy 150km/h kończy sie wyobraźnia:-)

ale jak ktoś kiedyś napisał "Motocykliści wszelkich rumaków łaczcie się":-)))

• 2 tygodnie później...

Nie wiem czy ktos pamieta taki artykul w Swiecie Motocykli dawno dawno temu moze ze 6/7 lat temu pt. "Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia" trzeba by sprobowac wszystkich "typow" maszyn aby zrozumiec dlaczego ich wlasciciele wlasnie takie kochaja. No i taka jest droga do zrozumienia reszty braci bo to z niezrozumienia powstaja(jesli w ogole powstaja) wszelkie podzialy!! Jesli chodzi o mnie to rozumiem wszystkich zapalencow i nie chodzi mi tylko o motocyklizm ale o caly obszar ludzkich zainteresowan

Nie ma podzialow wedlug sprzetow, to oczywiste. Ale jak dla mnie to podzial jest na ludzi(Choc to tez dyskusyjne:P). Kiedy sie jedzie, latwo wystawic o kims opinie patrzac na moto jakim jezdzi, ale wszyscy wiedza chyba ze to nie szata zdobi czlowieka. Ja w kazdym stylu moto znajduje jakies zastosowanie i cos co mnie do niego ciagnie. Nie rozumiem tylko sensu kilkudziesiecio konnego skutera:P.... ale do jego kierowcy nie mialbym uprzedzen.