Doktor Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 a ja bym chcial miec w swojej stajni chopka, plastyka, i endurke moze weterana i do jakiej grupy mial bym sie zaliczac? No jak ,do jakiej?Do bogaczy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Mam choppera .. i nigdy nie kupie plastika 200 km/h to dla mnie kosmos a 300 nie umię sobie wyobrazić 8O Za cienki jestem na jazdę rakietą:P Hehe ale nieraz zazdroszczę odwagi (nie piszę tu o samobójcach tylko o ludziach naprawdę potrafiących jeżdzić)Ja na winklach jadę baaaarrrrddddzzzooo woooooooolllllnnno - taki cykor ze mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mam choppera .. i nigdy nie kupie plastika 200 km/h to dla mnie kosmos a 300 nie umię sobie wyobrazić 8O Za cienki jestem na jazdę rakietą:P Hehe ale nieraz zazdroszczę odwagi (nie piszę tu o samobójcach tylko o ludziach naprawdę potrafiących jeżdzić)Ja na winklach jadę baaaarrrrddddzzzooo woooooooolllllnnno - taki cykor ze mnie:) :-) ja chyba tez za cienki:-) mi przy 150km/h kończy sie wyobraźnia:-)ale jak ktoś kiedyś napisał "Motocykliści wszelkich rumaków łaczcie się":-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A ja w dupie mam podziały... Śmigam z kumplem ja na vs-ie a on na hornecie... czasami robimy zamian sprzętów, żeby trochę inaczej pośmigać i fajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nie wiem czy ktos pamieta taki artykul w Swiecie Motocykli dawno dawno temu moze ze 6/7 lat temu pt. "Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia" trzeba by sprobowac wszystkich "typow" maszyn aby zrozumiec dlaczego ich wlasciciele wlasnie takie kochaja. No i taka jest droga do zrozumienia reszty braci bo to z niezrozumienia powstaja(jesli w ogole powstaja) wszelkie podzialy!! Jesli chodzi o mnie to rozumiem wszystkich zapalencow i nie chodzi mi tylko o motocyklizm ale o caly obszar ludzkich zainteresowan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 i nigdy nie kupie plastika 200 km/h to dla mnie kosmos a 300 nie umię sobie wyobrazić a na mnie nie robi juz wrazenia a nawet nudzi i mysle o Power cruiserze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Nie ma podzialow wedlug sprzetow, to oczywiste. Ale jak dla mnie to podzial jest na ludzi(Choc to tez dyskusyjne:P). Kiedy sie jedzie, latwo wystawic o kims opinie patrzac na moto jakim jezdzi, ale wszyscy wiedza chyba ze to nie szata zdobi czlowieka. Ja w kazdym stylu moto znajduje jakies zastosowanie i cos co mnie do niego ciagnie. Nie rozumiem tylko sensu kilkudziesiecio konnego skutera:P.... ale do jego kierowcy nie mialbym uprzedzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi