streetstorm Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 chyba rzeczywiscie poziom jednosladu spada na pysk...zmieniaja sie ekipy i podejscie do tematuteraz juz chyba jest trzecia ekipa realizacyjna...moze sie chlopaki poprawia - mam nadzieje bo generalnie nie ma po co jednosladu ogladac... fajnie by bylo zrobic testy motocykli ale w poznaniu - wiem ze budzet jest bardzo maly ale raz na 2 miesiace mozna by zebrac ze 20 motocykli i zrobic test porownawczy na torze - bylo by ciekawiej...nie tylko plastikow ale i "zameczków" i innych "galeryjek" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Najlepsze odcinki były prowadzone w duecie. Po odejściu Dąbrowskiego wieje nudą, często też opis motocykla w wykonaniu Ostrowskiego mija się z rzeczywistością. Najciekawsze stwierdzenie to pasy na motocyklu, do góry klasyk, na dół sport, w pionie pewnie to będzie rakieta ale zapomniał dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No coż nie będę się wypowiadał na temat Jednoślada bo swego czasu napisałem do redakcji krótkiego majla.Jeśli chodzi o Hayabusę to powiem szczerze ze kupiłem choć mi sie nie podobała, bo chciałem dobrego i mocnego sport-turystyka, a Hayka miała być etapem przejsciowym od Duala do FJR1300.Mam Haykę od listopada 2003 i w zasadzie za mna 1,5 sezonu i naprawdę teraz jestem w niej zakochany, bo choć nie jest może tak wygodna jak Dualek, ale za to ma niezły charakterek i to cos co powoduje ze kazdy wyjazd nią w traskę powoduje mrowienie.Obecnie juz mi sie nie chce FJRy, choc rozsadek podpowiada TAK, to serce mówi ze Haya ma dożywocie i należy ja rozpieszczać. Supersporty sa fajne do zabawy i na krótkie dystanse (sam obserwowałęm jak chłopaki w trasie często puszczają manetki zeby rozluźnić nadgarstki), a tutaj tak nie ma, jest sportowo ale wygodnie. Poza tym mimo mojego niewielkiedo wzrostu na Supersportach czuje sie jakbym na psie siedział, a Hayka to kawałek porządnego i wygodnego sprzęta. PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 No coż nie będę się wypowiadał na temat Jednoślada bo swego czasu napisałem do redakcji krótkiego majla. Nie musisz sie wypowiadać na temat jednoślada, ale czy wypowiesz sie w jednośladzie na temat swojej Hayabusy ? Zapewne Paweł wysłał Ci wiadomość w tej sprawie. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 A mi sie hayabusa nie podoba :P Gustuje bardzie w R1, GSXR i ZX-12R. 8)I ch*j to kogo obchodzi.A ja lubie lody z gorącymi malinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Tomason a pewnie ze sie wypowiem. Niewidze przecowskazań.Napisałęm do Pawła odpowiedz w tej sprawie tylko nie mam odzewu tez.A poki jestem na urlopie to i czasu mam troszke na to. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi