Kleszcz Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Przy gianneli iglice odrazu podnosisz najwyzej.. zresztą po wypruciu seryjnego dyfzora też.. Regulacje gaźnika wykonujesz we własnym zakresie poprostu.. kręcisz.. i testujesz.. az do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 poprostu.. kręcisz.. i testujesz.. az do skutku Metoda prób i błędów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Mi na poczatku pozerala takie ilosci paliwa ze mnie zdziwko wzielo 8O ale potem jak zczailem ze dyfuzor jest troche zje*any i naprawilem to palia malucko:) [ Dopisane: 05-08-2005, 11:51 ]srry dozownik...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A co ma dozownik do spalania :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Pewnie kolega chcial sie pochwalic szerokim zasobem slownictwa i nazwal dozownikiem dziure w baku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 :lol: Może chodziło mu o gaźnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Jakbys wiedzial dozownik reguluje doplyw oleju? a byl rozpier*** wiec prawie nic nie dostawal oleju tylko jezdzil na samej benzynie i pobieral jej wiecej niz jak by dzialal dozownik i dlatego czesto mi gasl i dzialy sie rozne cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Stary co Ty wogole mowisz?? Przeputnica Ci sie mocniej podnosila przez zepsuty dozownik?? Moze to czy dozownik jest sprawny wplywa na polozenie iglicy albo rozmiar dyszy glownej?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 gdy tylko zdjelem i zaczelem lac mieszanke odrazu lepiej zaczal chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 gdy tylko zdjelem i zaczelem lac mieszanke odrazu lepiej zaczal chodzicZbieg okolicznosci, albo masz zle wyregulowany gaznik, nie zatkales rurki ktora podaje olej i Dt'tka dostaje wiecej powietrza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Mates, jakoś nadal nie rozumiem. Chyba za stary na bajki jestem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Tak jak napisałem- nie zatkał rurki:"5463293 (17:26)prezeciez nie moge jej zatkac5463293 (17:26)jak jej zatkam to wogole nie bedzie brala" I wszystko jasne hehehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ale zaraz zaraz jak niebral oleju z dozownika to by sie silnik zatarl .... Wiec watpie zebys sprawdzil wtedy czy duzo palila czy nie Mates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ale zaraz zaraz jak niebral oleju z dozownika to by sie silnik zatarl .... Wiec watpie zebys sprawdzil wtedy czy duzo palila czy nie MatesTeoretycznie ;) . Ja ostatnio w KDX'ie zauwazylem ze mam tak zagiety pancerzyk ze linke zerwało a tłok w idealnym stanie, silnik cyka pieknie :D . mogl mniejsze ilosci podawac bo jakims cudem czasem dymil pozatym jak sie przejedzie np 20km na oleju to jest szansa ze sie nie zatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 nie wiem ile palila dokladnie matesa dt ale co z nim gadalem i chcialem pojezdzic to :-D musial paliwa dolewac :D (wiecej niz moja normalnie paliwa ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi