Lukas_lbn Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Siemam mam proble ja tu ide do odkrecania śeuby w przednim amorze tej os spuszczania oleju a tu sie okazuje ze poprzednik zjechał ja i niemoge odkrecic ampulem Gdzie moge kupić nowa czy da rade zamówic Albo jak ktoś może niech poda wymiary jej to jaloś dorobie bo jak jedna odkrece niebede mugł jezdzić na moto ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Siemam mam proble ja tu ide do odkrecania śeuby w przednim amorze tej os spuszczania oleju a tu sie okazuje ze poprzednik zjechał ja i niemoge odkrecic ampulem Gdzie moge kupić nowa czy da rade zamówic Albo jak ktoś może niech poda wymiary jej to jaloś dorobie bo jak jedna odkrece niebede mugł jezdzić na moto ?????Kup dobre ampule, a wymiane oleju zostaw serwisowi bo jak tak dalej pojdzie to takie tematy zajma cala pierwsza strone dzialu enduro. Srube mozna kupic w kazdym sklepie ze srubami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Proponuję abyś założył jeden temat np. "Problemy z DT Lucasa_lbn" i tam pisał wszystkie swoje problemy, zaoszczędzisz innym użytkownikom forum przekopywanie się przez masę tematów z dość błachymi problemami jakie miewasz. Taką śrubę wystarczy nawiercić i można ją wykręcić za pomocą specjalnego wykrętaka, nową kup o wyższej twardości np. 10.0 będzie ją trudniej zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 ale nie moze byc za duza twardosc bo sie moze ukruszyc (ale tu chyba to nie grozi) I pisz wszystko w jednym topicu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Ale przedewszystkim trzeba miec dobre ampule. Ja odkad kupilem porzadny zestaw Bety nie objechalem nawet najslabszej sruby ampulowej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Kolego Lukas_lbn tak jak pisze KML - załóż sobie swój temat z problemami swojej DT. Jeżeli nie, to będę systematycznie wywal w kosmos śmietnik jaki tu robisz.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Siema co myślicie o tym wydechu wejdzcie po lewej macie menu i tam street bikes potem w dt125r http://www.deppipes.com/depmain.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Napewno poczujesz wzrost mocy i motocykl bedzie lepiej wygladal, ale taki wydech jest naprawde drogi i nie wiem czy jest sens inwestowac tyle kasy w DT. Lepiej dobrac przelotowke (albo zbudowac samemu) od jakiegos wyczyna 2t. Efekt bedzie ten sam. Orginalny, ale pusty dyfuzor tez nie bedzie wiele gorszy. Zawsze mozesz go dac do pochromowania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 A ile mniejwiecej moze kosztowac duzo wiecej od gianelli zestawu bo ja chce kolanko i koncówke kupic czy lepiej samą koncówke?? oto ten zestaw co chce kupic podobno to jest bez jakiegos ABE coto jest i cy mozna na takim po ulicy smigac policja niezatrzyma (trzeba jaką homologacje)http://www.deppipes.com/dt125large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi