Skocz do zawartości

dt125 Sruby do spuszczania odleju w przednim amorze

Lukas_lbn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemam mam proble ja tu ide do odkrecania śeuby w przednim amorze tej os spuszczania oleju a tu sie okazuje ze poprzednik zjechał ja i niemoge odkrecic ampulem Gdzie moge kupić nowa czy da rade zamówic Albo jak ktoś może niech poda wymiary jej to jaloś dorobie bo jak jedna odkrece niebede mugł jezdzić na moto ?????

Siemam mam proble ja tu ide do odkrecania śeuby w przednim amorze tej os spuszczania oleju a tu sie okazuje ze poprzednik zjechał ja i niemoge odkrecic ampulem Gdzie moge kupić nowa czy da rade zamówic Albo jak ktoś może niech poda wymiary jej to jaloś dorobie bo jak jedna odkrece niebede mugł jezdzić na moto ?????

Kup dobre ampule, a wymiane oleju zostaw serwisowi bo jak tak dalej pojdzie to takie tematy zajma cala pierwsza strone dzialu enduro. Srube mozna kupic w kazdym sklepie ze srubami...

Proponuję abyś założył jeden temat np. "Problemy z DT Lucasa_lbn" i tam pisał wszystkie swoje problemy, zaoszczędzisz innym użytkownikom forum przekopywanie się przez masę tematów z dość błachymi problemami jakie miewasz.

Taką śrubę wystarczy nawiercić i można ją wykręcić za pomocą specjalnego wykrętaka, nową kup o wyższej twardości np. 10.0 będzie ją trudniej zepsuć.

Napewno poczujesz wzrost mocy i motocykl bedzie lepiej wygladal, ale taki wydech jest naprawde drogi i nie wiem czy jest sens inwestowac tyle kasy w DT. Lepiej dobrac przelotowke (albo zbudowac samemu) od jakiegos wyczyna 2t. Efekt bedzie ten sam. Orginalny, ale pusty dyfuzor tez nie bedzie wiele gorszy. Zawsze mozesz go dac do pochromowania :lol:

A ile mniejwiecej moze kosztowac duzo wiecej od gianelli zestawu bo ja chce kolanko i koncówke kupic czy lepiej samą koncówke?? oto ten zestaw co chce kupic podobno to jest bez jakiegos ABE coto jest i cy mozna na takim po ulicy smigac policja niezatrzyma (trzeba jaką homologacje)http://www.deppipes.com/dt125large.jpg