Mr.Maciek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Gratuluje sprzętu :( . Enduro to dobry wybór :twisted: . Nie szalej na początku bardzo bo to boli...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 :-D :-D 14 kucy,gratuluje właśnie chce się tego czegoś pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 odpowiedzcie na moje pytanie dotyczace spalania....widze ze jezdzicie dt-tkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=30260Taki problem zajrzec do dzialu enduro?? 14 kucy Straszne bajki ludzie pisza z ta moca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Gratuluje moto.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wreszcie doszły fotki motoru. Ten urwany kierunek z tylu to efekt nadmiernej predkosci na dziurach, natomiast zbity klosz z przodu zostanie na dniach wymieniony na nowy-taki juz nabylem motor:] przedni kierunek oczywiscie wymieniony za darmo:]To co wyglada jak rdza to w rzeczywistosci slady po blotku i wyprawie lesnej po ulewie:]link do fotek: http://bikepics.com/members/rg166/95dt80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Coś mi sie nie chce wierzyć że to rok 95,jakieś lagi cienkie,albo zabardzo przyzwyczaiłem się do moich UpSideDown w Cr 125 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Bardzo ladna ta Yamaszka :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 sluchajcie- w papierach ma wpisane <uwaga, uwaga> 96 rok-jako rok proukcji.........86 rok to data first rejestracji. Typujemy ktory to faktycznie moze byc rocznik. :]pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jestem prawie ze pewnien ze to 86' bo kolega ma taka samą z tego roku i za taki walek na roczniku bym chyba kolesiowi morde obil, bo 96' to nie jest na 100% :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Wybiorę się do Wschowy poćwiczyć na tamtejszym super torze to obejrzę dokładnie Twoją DT rg.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dominik-trzymam za slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Będziesz czwartego na zawodach? Ja się tam wybieram to ogladne ten sprzęcik :) A i też gratuluje nowego nabytku :mrgreen: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 sorka , ale troszke nie w temacie jestem. Kiedy zawody, jak i gdzie>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Gratulacje i zycze owocnej naukiP.S. Dbaj o ten sprzet,bo jak go zabraknie to wtedy zrozumiesz ten blad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi