Pawel Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Dziwią mnie Wasze oszczędności na oponach. Motocykl to nie taczka. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 a mialem battlax 45 a teraz 45 R, na suchej bardzo dobra przyczepnosc w zakretach tez, a na mokrym duzo nie jezdzilem,a jak juz to trzymaly dobrze,chociaz nie szalalem,nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcineoux Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A jaki przebieg zrobiles na tych BT 45? Ciekaw jestem czy dłużej wytrzymają niż moje obecne BT 39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 nie powiem Ci niestety, bo 45 kupilem razem z motorem a byla juz moo0ocno wytarta, ale podejrzewam ze jak nie ma duzej mocy i jak nie swirujesz to zrobisz na nowej grubo ponad 10000, w przypadku szalenstw skrocisz zywot o kilka tysiakow, ale podobno to wytrzymale opony, ale nie kazdy je lubi, spytaj sie o opinie goscia o nicku "bartusdr" on je uzytkowal,moze nawet dlugo,nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi