robak Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 witamkumpel poprosił mnie, zebym poszukał w necie sklepu , gdzie mozna kupic pierscienie tłokowe do XT 600 z 1994 roku (model 3TB). no wiec szukałem ale wszedzie mają tylko zestawy tłok + pierscienie :roll: może Wy znacie jakis adres albo chociaż przywidywalna cene ? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 chiba niekupisz bo jak wymienieac to kaplety :buttrock: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 W internecie moze byc ciezko. Lepiej szukaj telefonicznie bo tam sie mozesz jakos z czlowiekiem dogadac, a jak nie beda mieli to moze powie gdzie mozna dostac. Ja jak cos zalatwiam to zawsze telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Dostaniesz u każdego przedstawiciela Yamahy, na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 ja kupowalem w szczecinie w serwisie motocyklowym oczywiscie na zamowienie Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Dostaniesz u każdego przedstawiciela Yamahy' date=' na zamówienie.[/quote'] Dokładnie. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 wiem że w każdym serwisie yamahy ale miałem na mysli jakies czesci zamienne bo serwisy są duzo droższe :buttrock: a zna ktos orientacyjny koszt? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Ja za pierścienie do XL-ki zapłaciłem ok. 160 zł. , myślę że wiele cena nie będzie odbiegać bo to podobne silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi