kwas Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Witam, tak jak w temacie, etka po prostu zżera paliwo hektolitrami, gaznik regulowałem i powinno byc wszystko ok, niedawno wymieniałem tłok i pierscienie, zrobiłem od tego czasu 50km, wiecie czemu tak sie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 A co z wydechem?Ruszałeś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Moze ci bak cieknie ziomek :-D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 a nigdzie nie spieprza ci paliwo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Paliwo nie ucieka, znalazłem przyczyne, miałem zapchany filter powietrza, załozyłem nowy i etka pali tyle ile powinna :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Paliwo nie ucieka' date=' znalazłem przyczyne, miałem zapchany filter powietrza, załozyłem nowy i etka pali tyle ile powinna :([/quote'] czyli? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Zamyka sie w 10l przy spokojnej jezdzie :-D Taka etka powinna zjesc 5 litrow i nie wieze, aby przez filtr spadlo o 7 litrow. Moja etz 150 pali 5.5litrow i znam przyczyne... skonczy sie to z dniem kiedy odbiore prawko i wreszcie wyjade na normalna ulice i nie bede nikomu dupy wozil :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Wymieniłem filtr, wyregulowałem gaźnik i spalanie spadło do normy,a zapchany filtr jest jedną z głowych przyczyn zwiększonego spalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech944 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ja mam bardzo podobny problem (założyłem posta obok) lecz ja mam nowiótki filtr powietrza , i nadal pali jak smok , hociaz od wczoraj wogole nie chce palic..dzis kupiłem zestaw naprawczy gaznika i nadal nicnie wiem co robic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 weź wyreguluj pływak albo kup sobie najlepiej nowy, sprawdż czy przepustnica i iglica nie są wyjechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi