Black Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Witajcie,mój moto ześwirował :) powyżej 3,5-4 tyś obrotów dławi się i nie chce jechać ! Dobraliśmy się wczoraj do gaźników, ale na wiele się to nie zdało, muszę chyba wymienić membramy bo nie są za świerze. Może ktoś ma jakiś pomysł co mogło się stać mojej Virówce, może ktoś miał podobne objawy, dodam jeszcze że zapala na dotknięcie i na wolnych obrotach też równo pracuje.Mam jeszcze jedno pytanie, co to jest system YICS i jak to działa, bo mam coś takiego w swoim moto, ale nie mam zielonego pojęcia co to jest :-D PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Cześć. Obejżyj jeszcze świece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Cześć. Obejżyj jeszcze świece. sprawdzałem ! świece są ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 i jak problem? rozwiązany? bo jestem ciekawy. może coś blokuje ci przepływ paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Coś mi się wydaje że szlag trafil modul zaplonu w części odpowiedzialnej za przyspieszanie.Sprawdź lampą stroboskopową zaplon. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi