Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Siema posiadam owy motocykl:P Jest odblokowany idzei 140 km/h a jakos niemoge go na koło wczasie jazdy wyrwac trzeba go wyrywac z miejsca?? i z jakiego biegu najlepiej idzie >?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a jakos niemoge go na koło wczasie jazdy wyrwac Trzeba ćwiczyć, ćwiczyc i jezcze raz ćwiczyć.DT 125 odblokowana z 1 i 2 biegu samym gazem mozna na koło postawić tyle że na 2 trzeba troche szarpnąć. Moją na trójce ze sprzęgła podnosiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 trzeba jakos ustawić sie na motorze albo cos?? a i jeszcze jak podnieść tylne zawieszenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 trzeba jakos ustawić sie na motorze albo cos?? Na 1 biegu powinna si esama podnosić nie ważne gdzie siedzisz. Na rescie odchylasz sie do tyłua i jeszcze jak podnieść tylne zawieszenie ??Musisz kupic specjalne dzwignie. Na ebay.de pełno tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a nieda sie podkrecajac sprzezyne?? JAk mozesz to wskaż która to dzwignia na ebay [ Dopisane: 26-07-2005, 09:50 ]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7989038711&rd=1 to moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a nieda sie podkrecajac sprzezyne?? Nie nie da, niemcy czasem podginają jeszcze rameDopisane: 26-07-2005, 09:50 ] http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7989038711&rd=1 to mozetak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a nieda rady tegow polsce kupic nigdzie moze ktoś z posiadaczy ma to dosprzedania albo jak bym znał wymiery dokładne zrobiłbym sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 A kto mi powie jak XT-kiem na gumie latać? :? Nie jestem żółtodziobem jeżeli chodzi o technikę jazdy, ale na kole żadnym sprzętem nie jeździłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Moj kumpel mial XT 600 i normalnie na 1 na kolo stawial i przejezdzal jakies 30 metrow, ale ladnie mu to wychodzilo, a wczesniej tez na niczym nie latal na kole bo mial VFR i sie bal o plastiki (kocham enduro :mrgreen: ).Na jedynce chyba XT leci 60 km/h i stawia z gazu normalnie. Ale w sumie to wszystkie takie duze pojemnosci powinny stawiac z gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ja na zwykłej 80ccm podnosze na koło na 2 biegu i przejeżdzam czasem nawet z 10 metrów... bez sprzęgła. a na początku prób to nawet nie mogłem 30 cm podnieść. tak jak strzałek mówił trzeba ćwiczyć aż wyjdzie =) [ Dopisane: 26-07-2005, 10:19 ]na podpisie macie pokazane:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Każdy motocykl idzie na koło ja mojego simsonka z gazu stawiam na gume to wieksza pojemność tym bardziej i łatwiej idzie na koło trzeba ćwiczyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ja mam dt z roku 2004, odblokowaną to z 1 idzie tylko z gazu obojetnie gdzie siedzisz, z 2 siadam mniej wiecej w polowie kanapy, dochodze do obrotow gdzie ma juz dobry ciag, zamykam przepustnice i otwieram jednoczesnie szarpiac za kiere, z poczatku moze Ci to nie wychodzic ale z czasem wyczujesz z jakich szybkosci, jak mocno szarpnąć, gdzie najlepiej siedziec na siedzeniu itp. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a ma ktos do sprzedania ta dzwignie do podniesienia tylnego zawieszenia albo niech poda wymiary to sobie zrobie byłbym wdzieczny bo mam miekkie zawieszenie bardzo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 bo mam miekkie zawieszenie bardzoJak masz miekkie zawieszenie to podkręc spręzyne a nie podwyzszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ale podwyzszy to motor troche bo chce miec tył wyrzszy troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi