DjBaldy Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Szukam jakich kolwiek wiadomosci odnosnie kodu lakieru Suzuki (barwy bialo niebieskie) zaliczylem szlif i zmieniam malowanie, chce kolor zblizyc maksymalnie do oryginalu. Jezeli ktos moze mi pomoc, czekam na wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam zabierz jaką kolwiek cześć lakierowaną do salonu z lakierami i dobiorą Ci kolor, dodatkowy koszt nie przekroczy 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjBaldy Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 bol polega na tym ze przed szlifem motor byl malowany na szaro-czarny teraz kolory bede kompletnie inne, nie mam ani jednej czesci na ktorej byl by jaki kolwiek slad interesujacego mnie koloru :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Pozostaje Ci jedynie napisać do dilera suzuki, lub szukać kogoś z takim sprzętem Ja Ci nie pomogę mam K4 Pozdrawiam i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 podjedz do firm zajmujacych sie lakierowaniem motocykli - nie samochodow - powinni ci powiedziec jakie sa oryginalne lakiery nitro - al. krakowska 195pjp - sw.stanislawa 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjBaldy Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 wiesz latwo powiedziec, dzownilem do dilerow i oni twierdza ze SUZUKI nie ma kodow lakieru a wszystekie owiewki dostaja juz lakierowane, jedyne na Jana Pawla II w ASO Suzuki pwoiedzieli mi ze kodu nie maja ale jak im przywioze do malowania owiewki to mi to zrobia (czyli wiemy o co chodzi) dzieki za te adresy zadzwonie do nich ale pewnie tez nie beda chciali mi tego podac. Mimo to dzieki i bede probowal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 mysle ze ci powiedza... na pewno woleli by lakierowac ale jak sie ladnie zapytasz to na pewno cos poradza...napewno jest to lakier chyba 7 warstwowy - perla i mocno trzeba uwazac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 faktycznie Suzuki nie udostępnia kodów lakierów ponieważ nie przewiduje w swoich ASO naprawy uszkodzonych elementów przez ich lakierowanie-tylko wymiana na nowe fabrycznie malowane. pees. musisz dorabiać niestety :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 DjBaldy raz jeszcze zwrócił się o pomoc w tej sprawie. Może ktoś ma jakieś konkstruktywne podpowiedzi.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 mysle ze ci powiedza... na pewno woleli by lakierowac ale jak sie ladnie zapytasz to na pewno cos poradza...napewno jest to lakier chyba 7 warstwowy - perla i mocno trzeba uwazac... jestem ciekaw jakie masz doswiadczenie z lakierami, maluje juz od jakiegos czasu motocykle i nigdy nie spotkalem lakieru 7o warstwowego, moze dlatego akurat ze Standox nie ma takiego systemu, ma natomiast pelna game kolorow do motocykli, i to o czym mowi kolega na spokojnie jest do zrobienia w pelnym oryginale Arek, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlowBart Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Jakiś czas temu ktos potrzebował pomalować cebre i był o tym temat. A w temacie link z kodami oryginalnych malowań. Napewno hondy ale wydaje mi się że do Suzi tez coś bylo.Jak znajde to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 A niema on czasem naklejek :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 http://www.color-rite.com/ Na tej stronce masz kody lakieru do twojej suczki ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjBaldy Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Tam wystepuja kody 1LF i 1LE ale nigdzie nikomu nic te kody nie mowia .... ! <zly> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Tam wystepuja kody 1LF i 1LE ale nigdzie nikomu nic te kody nie mowia .... ! <zly> Powiniens wziąć ten kod i udać sie tam gdiz edorabiają lakier.Ten kod to nie jest kod taki ze idziesz i kupujesz kuszke farby.Ten kod jest po to ze wprowadzają do do kompa podłączonego z waga i wtedy wiedza dokładnie ile i jakich lakierów maja dodać (zmieszać) aby uzyskać twoj kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi