RO Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Ebay.pl to jest jedno wielkie nieporozumienie.. zaobserwuj co tam sie dzieje , ręce opadają , wszyscy nabijają opinie , wałkują , okradają , oszukują.. nie wiem jak jest teraz ale w niedalekiej przeszłości nawet nie fatygowali sie z przysłąniem potwierdzenia założenia konta i można było podać dane jakie tylko sie chciało.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&ssPageName=WDVMi normlanie licytuje. Tak sobie spróbowałem na yz 125 i przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 . Ale Niemcy to nie Polska bo niemcy to są tacy porządni i mają wszystko super :| a myslisz ze tam nie ma zamienników części i cwaniaków którzy robią moto na odpier%^& żeby tylko sprzedać ??? Bo czesciej jest zajechany silnik a nie zawieszenie dokładnie tak jak pisze Strzałek wpierw trzeba wiedzieć jak działa zdrowe zawieszenie i jak je sprawdzić Na niemieckim nie idzie licytowac. ja nigdy nie miałem problemów z licytacją na ebay.de i na polskim też, jak zakładałem konto chyba ze 3 lata temu na ebay.de to przysłali mi list po 4 dniach, z numerem tel polskim itp nic nie odrzucono i konto to działa na każdym ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 lucas no ale rejestrowales sie na ebay.de ja sie rejestrowalem na ebay.pl i mowie wam ze nie moge licytowac na ebay.de.Ale jutro sie zarejestruje na ebay.de i poczekam na ten list i zobacze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ja sie rejestrowalem na ebay.pl i mowie wam ze nie moge licytowac na ebay.dehttp://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=23033&item=4563794436&rd=1&ssPageName=WDV Mi normlanie licytuje. Tak sobie spróbowałem na yz 125 i przeszło.A ja moge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 wpierw trzeba wiedzieć jak działa zdrowe zawieszenie i jak je sprawdzić wiec jak to sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Jak masz 3500 zł w sumie na wszystkie koszty związane z zakupem to sobie odpuść.Musisz liczyć za transport 700- 1000zł ( w zależności od odległości) no i ok 1000 zł za rejestrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 wpierw trzeba wiedzieć jak działa zdrowe zawieszenie i jak je sprawdzić wiec jak to sprawdzic np najprostszy sposób weź tylne koło pomiędzy ściśnij mocno i poruszaj na boki całym motorem i luz sie ujawni odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 np najprostszy sposób weź tylne koło pomiędzy ściśnij mocno i poruszaj na boki całym motorem i luz sie ujawni odrazuDo tego sprawdzamy jeszcze czy ma luzy na dzwigniach wachacza. Sprawdzamy także czy amorki trzymają i kilka innych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ok to u mnie jest wszytsko wporzo. Jak kupowalem motor to w ten sposob sprawdzalem jeszcze przednie kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ok to u mnie jest wszytsko wporzo. Jak kupowalem motor to w ten sposob sprawdzalem jeszcze przednie koloTo sprawdzales sobie luzy na piastach raczej.... Luz na tulejkach w tylnym zawieszeniu sprawdzam tak ze najpierw podnosze koło tylne przechylajac motocykl na podnozce, a nastepnie powoli opuszczam obserwsujac co sie dzieje z dzwigniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi