Kondon Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Podoba wam sie taki "fikuśny" jednoślad? jaka cena tego ??draga??http://bikepics.com/pictures/166431/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam.Czy ja wiem czy on taki fikuśny :) . Mi się podoba - nie wyrzuciłbym z garażu. :) A cena - sądze, że jakieś skromne 25- 30000 USD załatwi sprawę. :D Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Podałeś chyba wysokość pierwszej raty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Drag? Nie, piękny chopper!!!!!!!!! :) Nie pogardziłbym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Ciekawe jaka cena na PLN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Takie maszynki podobac to mi sie podobają,ale do jazdy wole swój, takim to na lawecie na zlot a jazda tylko na paradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Piękny Chopper. Trochę niepraktyczny ale kogo to obchodzi , dla mnie wypas 8) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja wiem czy tylko na lawecie? Wszystko zależy od właściciela takiego cacka. Fakt, że cięzko sobie wyobrazić taki motocykl jako podstawowy srodek transportu (żeby np: codziennie dojeżdzac nim do pracy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Na miasto wsam raz tylko nie wiem jak sie zabrac na wieksza wyprawy, gdzie bagarz.Wtedy tylko trzeba miec mocno zaopatrzony portfel :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi