enduromaster Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 nie ma teraz numerów silnika w dowodzie a blachy dostajesz na stałe tylko dowód dostajesz na 30 dni, wiem bo ostatnio ktm'a rejestrowałem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 to jest mozliwsosc ze wydzadza mi wczesniej taki dowod tymczasowy i blache?;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Tylko pamietaj Ally zeby kranik na on albo rezerwe właczyć :D A jezeli chodzi o moja wr'ke to rano pali z pierwszegokopniecia ale jak juz jezdze i sie zatrzymam i zgasze motor to potrafi miec problemy z odpaleniem ale mysle ze to wszystko przeez moj brak doswiadczenia - z dnia na dzien jest juz co raz lepiej :) WR'ki tak mają.Musisz isę przyzwyczaić do wybrzydzania jej przy odpalaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 miałem kiedys aprilke i tez nie miała numerów na silniku. w dowodzie w polu na numer silnika była kreska . babka w urzedzie komunikacji kazała mi pojechac na stacje diagnostyczną po kwitek, że nie ma ich naprawde. a wszystko przez to, że była kreseczka a nie napis " brak numeru" (czy cos takiego :) ) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 a co jesli ja nie mam nic wspomniane o numerach silnika? ale mam opinie diagnosty ze numerow nie ma ale nie ma rownierz zadnych znakow zeszlifowania itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 WR'ki tak mają. Musisz isę przyzwyczaić do wybrzydzania jej przy odpalaniu No to mnie filu pocieszyles :)Bo myslalem ze cos jest juz zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 akurat prawie każdy wyczynowy czterosuw który nie ma rozrusznika, ma problemy z odpalaniem. jeszcze nigdy nie widziałem żeby któryś z moich znajomych odpaił czterosuwa za jednym kopem :) najgorsze jest jak na zawodach glebniesz i ci silnik zgaśnie, jeszcze jak sie zaleje to już w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgadzam sie chlopaki , ten typ tak ma .Pamietam kiedys na zawodach koles podjechal sobie do mycia yz 250f zgasil umyl , a pozniej go vhyba przez 2 min nostop butowal . A pozneij chodzil normalnie i odjechal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 pozniej go vhyba przez 2 min nostop butowal No ja jak ostatnio pojechalem nad wisle z plochem, i mialem ten motor jeden dzien to 20 minut nie chcial odpalic... TO zadzwonilem do taty zeby wzial samochod duzy i przyjechal po mnie bo nie wroce... TO dopiero jak go z gorki z pychu zapalilismy to zadzialal i dalej mozna bylo latac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 ok juz wszytsko jets wporzo, dzisija poszla z rana od pierwszego kopa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 No to już wiadomo czemu w nowszych modelach WR'ki jest montowany elektryczny rozrusznik... Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 No to już wiadomo czemu w nowszych modelach WR'ki jest montowany elektryczny rozrusznik... No wlasnie :/u mnie nie ma i musze czasami kopnac kilka ladnych razy...No ale coz cos za cos :) NIe jest to nowa wr'ka i musze sie z tym pogodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ja w mojej dt 80 zauwazylem wczoraj maly problem... nie byla jezdzona przez 2 tygodnie, gdyz bylem na wakacjach, gdy wrocilem chcialem sobie pojezdzic, ide wlaczam ssanie, odpalam, czekam minutke zeby sobie pochodzila, wylaczam ssanie i jazda....tyko ze podczas jazdy silnik jakby .....hmm......nirowno zaczal chodzic, wskakiwac sam na obroty....wczesniej bylo wszystko ok. czym spowodowane jest to dziwne zachowanie dt-tki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi