misiek775 Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Chodzi mi o wymiary alternatora w jawie ts350, a dokładniej o średnice i szerokosc obudowy oraz rozstaw srub mocujacych.Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Bedzie na jutro rano bo teraz mi sie nie chce isc do garazu :evil:BTW: CZ ma taki sam altek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 24 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Ok. Zaczekam. Przecież dziś niedziela :-) [ Dopisane: 26-07-2005, 11:29 ]Może ktoś sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ok - mam caly alternator z obudowa wlasnie przed soba - dokladnie o rozstaw ktorych otworow chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Chodzi mi o średnice, szerokość całości i rozstaw śrub mocyjących go dokartera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi