Guti Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Wdł. mnie lipa z Tym Bulkiem jesli chodzi o wszczepienie go w fun-duro. Wolał bym V-Storma , nie dla tego , że jestem wierny marce tylko bardziej przaktyczny wydaje mi sie od Buella :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 W sobotę byliśmy z kolegą i jego żoną oglądnąć Ulyssesa. Maszyna bardzo mi się spodobała, robi solidne wrażenie, ma, jak to Buell, kilka ciekawych rozwiązań technicznych i jest bardzo poręczna. Koledze tak bardzo spodobał się Ulysses, że złożył na niego zamówienie. Poniżej kilka zdjęć z soboty. Buell XB12X Ulysses Buell XB12Ss Lightning Long W trakcie wizyty przymierzyłem się też do nowego Night Roda i muszę powiedzieć że leży mi "jak ulał" - jest to pierwszy Harley którego mógłbym nawet kupić, po prostu "kopie tyłek".Harley-Davidson Night Rod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Buell ma cool i okej wygląd - przynajmiej ja lubie jak moto ma w sobie coś ekstrawanckiego, tyle, że wygląd to nie wszystko - chętnie bym się przejechał i wypowiedział autorytatywnie, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Nawet ciekawy, ale ten blotnik z przodu jakos nie pasuje. Poza tym nawet mi sie podoba :(, orginalny. I fajny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ale zaje#ście wygląda zapakowany z dwoma osobami i kuframi :-) :-D :-) Jak na rowerku dziecięcym, tylko kółek z tyłu brakuje :-D Tak naprawdę to zajefajny motorek, tylko chyba trochę za mały będzie dla coponiektórych 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 ten Harley jest piekny [ Dopisane: 05-10-2005, 00:26 ]a Buell koszmar [ Dopisane: 05-10-2005, 00:27 ]ladna bedzie Yamaha MT-0S :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 W Buellu podoba mi się tylko brzemienie silnika - pierwszy raz jak w Chorwacji słyszłem to się zatrzymałem - pięknie grzmi.Ale jakby kasa nie grała roli to bez sek zastanowienia wybrałbym BMW R1200GS (jeśli oczywiści mówimy o moto pseudo enduro). Kładzie całą konkurencję wszystkim, od trwałości zaczynając...No ale ja już jestem skrzywiony jeśli chodzi o BMW, bo prawie 10 lat nimi jeżdżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie można również zapomnieć o /.../ zdolności do ciągłej pracy w bardzo dużych przechyłach dzięki suchej misce olejowej. Czy dobrze rozumiem, że w tym momencie latanie na gumie czyni mniejsze spustoszenie? Sorry, za odkopanie, ale tak sobie ostatnio na Bułeczki patrzę i postanowiłem sobie poczytać co mówią o tym an forum. ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi