GT 80 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ogar ma 2.0Hp na polski rynek a na czeski te silniki miały 3.5Hp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ja na moją Jawkę wyrwę na koło ale momentalnie opada :] Mam podobny problem co ty, ale nie bawie sie w takie rzeczy na motorowerze bo jak każdy wie dostaje on po tym w dupe... Jeszcez na remonty silnika kase bede tracić. Władowałem już w nią dość dużo. Ale polecam ci zrobienie innych ewolucji. Ja np. ostatnio nauczyłem się stoppie na jawce. Do tej pory myslelm ze na bebnach taki trik to marzenie :] Na pół metra tyłem uniose (na zimnych/ciepłych oponach). Dobre jest też np. wrzucenie nóg na kierownice (co nie jest trudne) i położenie sie na płask na motorze bez trzymanki (fajnie to wygląda). Ostatnio złapałem też jazde tyłem na motorze. Siadasz tyłem i jedziesz. Nauczyłem sie na rowerze i przeniosłem na motor. Od takich trików motorower nie dostaje w dupe a jak bedziesz stawiał na gume to dostanie i silnik (skrzynia, sprzęgło) i zawieszenia. Polecam ci własnie takie ewolucje na których kształcisz zachowanie równowagi. Zapewniam cię że np. łatwiej jest ustać na siedzeniu japońskiej sportówki niż na siedzeniu typowego motooweru. Jak już załapiesz motorower, potem bedzisz miał łatwiej. Wieksze motoykle są zazwyczaj bardziej stabilne. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 moj kolega mial inny sposob.jechal bardzo wolno praktycznie sie toczyl stawal na podnozkach pasazera podciagal kierownice z calej sily i dwal gaz do konca Ja tak samo robiłem :P mój rekord to 8-9 metrów - niestety wydech za długi i szorował by po ziemi jak bym wyżej podniusł koło. Ale jak wydech krótszy by był to kto wie ile bym przejechał :mrgreen: :) a w ogarq był cylinder 60ccm ,kolanko uciente i kwadratowy jeden otworek koło gaźnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćq Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 statnio złapałem też jazde tyłem na motorze. Siadasz tyłem i jedziesz. Nauczyłem sie na rowerze i przeniosłem na motor Też umiem to na rowerze ale na moto troszke sie jeszcze boję, nie wiem jak to wyjdzie. Na rowerku kręcę ósemki bez problemu tyłem ale nie wiem czy moja Etz 250 będzie też leciutko szła... to samo tyczy się jazdy na gumie...na rowerku równowagę chwiejną mam nieźle opanowana i potrafie dość długo jechać na moto jednak mam pewne obawy :) nio nic to pewnie tylko kwestia 'wjeżdżenia' Życzę owocnych prób w ujeżdżaniu maszynpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi