PituŚ Opublikowano 12 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 A ja i tak jestem za Jawkami !!!!Miało być i było duzo wiecej opcji ale musiałem skasowc i zostały tylko te!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 W-F-M rulez. Trza sobie kupic nowe wcielenie WueFeMki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 15 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Ludzie a co z Jawkami czy już nikt na tym nie jeździ przecież to nawet dobry sprzęt a dla mnie najlepszy, bo pierwszy!!!! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 Musi być opcja WFM bo ja mam Ose, a to przecież skuter WFM RULEZ !!!!!!!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 ja mam wfm (patrz strona) ale nie jezdze nia bo jest w remoncie a poza tym nie ma papierow i takie tam a ja nie mam prawkaale dalem glos na wfma na codzien jezdze rycerzem :twisted: niestety nie ma go w ankiecie....... :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 Brakuje mi opcji Komar. Mam Komara Sporta. Musze go wyciagnac z gratow i zlozyc bo w koncu co Sport to Sport 8) Ma ktos jeszcze takiego przecinaka? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2003 komar=ROMET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2003 ja mam pytanie, jak TY na tej motorynce wyciągasz 67 ?! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2003 Heh, a ja właśnie straciłem swego Simsona :cry: BTW. można cofnąć odpowiedź w ankiecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2003 ja mam pytanie, jak TY na tej motorynce wyciągasz 67 ?! jest po tuningu! wieksze zebatki zwiekszona moc i tyle ciagnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 29 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Już się nie mogę doczekać, kiedy zobaczę twojego sprzęta Gościu!!!!!! :?:Musze ja zobaczyć, bo może ty tylko tak gadasz????? :?: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 ja rzucilem WSK choc za cholere to ani skuter ani motorower ;)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 ja zagłosowałem na rometa mimo ze nie mam ale już niedługo kupuje ogara 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Ja mam Romet Ogar 205. Wczoraj skończyłem robić generalkę. Beż żadnych ingerencji w silnik jedzie 63 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Witam! Nowy jestem :) Ludzie a co z Jawkami czy już nikt na tym nie jeździ przecież to nawet dobry sprzęt a dla mnie najlepszy, bo pierwszy!!!! :? Tez mam Jawke :D I niedlugo dam ja do kapitalnego remontu bo juz nie dziala jak nalezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi