siwypfk Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 pod nastepną sie podczepie , szkoda ze teraz nie mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Cześć :( jestem za a nawet przeciw :P Proszę o info opiekuna wycieczki czy planowany jest drugi turnus. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Proszę o info opiekuna wycieczki czy planowany jest drugi turnus. Jasne ze tak po to przeciez mamy jednoslady.Jak wroce z urropu to wymysle jakas trase i posmigamy. Darek' date=' raz jeszcze dzieki za inicjatywe.[/quote']NIema sprawy do nastepnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 A Szcecin może się do was Podłączyć?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 właśnie wróciłem z wycieczki i jutro jadę odebrać (po raz kolejny :? ) moją maszynę ponoć jest dokładnie sprawdzona i wszystko grajeśli tak, to czekam na info dotyczące kolejnego wypadu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi