Adam Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Może...moze :) sulma z osiedla... Gratuluje tak w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 No i juz tydzien poleciał myse ze za jeszcze jeden bede mógł odbierac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 pogratulowaci i udanego sezonu życze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 No i juz dzis (znaczy czy tak "JUZ" to nie wiem ) ale mam plastik i godnie polatałem , teraz to co innego 8) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 tez bym tak chcial na misto skoczyc :cry: mam nadzieje ze zdam , egzamin 13.08 , na szczescie nie w piatek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 i dzis 270 km :twisted: , TRZYmam kciuki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi