KML Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Kiedyś na allegro sprzedawał koleś przednie owiewki wraz z lampą Polisporta za ok 180 zł.Ponoć miały homologację :roll: nawet się zastanawiałem nad kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 A Enduroguy nie myslales o lakierowaniu ja w swojej yz ten zabieg zastosowalem i nie zaluje . Zaliczylem kilka gleb drobne slady zawsze sa ale i tak sie oplacalo . Raz nawet przelecialem jadac na kole i z tylnim blotnikiem nic mi sie nie stalo zadnego odprysku nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 A Enduroguy nie myslales o lakierowaniu ja w swojej yz ten zabieg zastosowalem i nie zaluje . Zaliczylem kilka gleb drobne slady zawsze sa ale i tak sie oplacalo . Raz nawet przelecialem jadac na kole i z tylnim blotnikiem nic mi sie nie stalo zadnego odprysku nic.Niestety tego nie biore pod uwage. Wlasnie siadam do owiewki. Jak skoncze to powiem czy poskutkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 sprobuje pobawic sie papierkiem sciernym' date=' wypoleruje pasta Tempo, a dla polysku sprayem do desek rozdzielczych, bo przod wyglada strasznie [/quote'] Czy daje to naprawde dobry efekt ? Bo w mojej dtce przydal by sie taki zabieg ale nie jestem pewny czy efekty beda zadowalajace... Prosze o rade osoby ktore juz kiedys taki zabieg wykonywaly. Dodam ze plastiki mam czarne polyskujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Powiem tylko ze papier potrafi zdzialac cuda (o czym przekonalem sie kolejny raz). POtem przelecialem wszystko takim sprayem do mebli i jest elegancko :lol: . Jutro zrobie fotki owieki przed i po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 jestem pełen podziwu :buttrock: Jak bede miał tylko plastiki zniszczone to papier ścierny,mleczko do mebli i gotowe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Ok pora sie pochwalic efektami :buttrock: . Zwroccie uwage glownie na przedni błotnik i lampe! Przed: http://www.bikepics.com/pictures/400099/ Po: http://www.bikepics.com/pictures/400098/ W koncu zrobiłem tak: Naprawde duze rysy i to co wyzarl kwas zwyklym papierem chyba 400 ale z uzyciem wody. Wbrew pozorom malo rysuje a usuwa szybko i dobrze. Potem 800, 1000 i 2500 wodna. Po papierze sciernym plastiki sa bardzo matowe i maja takie biale przebarwienia. Usuwa je sie mleczkiem do wanny ;) . Potem mozna jeszcze albo autoplakiem albo sprayem do mebli. Latam tak juz kilka dni i wszystko jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Efekt naprawde super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Efekt naprawde super!!!!Hehe dzieki :buttrock: .Pierwsze slowa chlopaka od ktorego kupilem KDX'a po podjechaniu pod jego dom: "Czy to ten sam motocykl??" ;) Jezeli chodzi o naklejki to miejsca pod numer startowy zostaly dociete z folii, a pozostale pochodza z tego kompletu http://allegro.pl/show_item.php?item=58145193 . Jakby ktos byl zainteresowany takim arkuszem to na PW bo mam sporo taniej niz na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Właśnie sciągłem farbę z boczków ( ah ci Niemcy ) ale zamiast białe są żółte :banghead: . Jak przywrócić ich biel o ile się da. Prawdopodobnie zrobiły sie takie od słońca bo miejsca w których widać były naklejki są białe. Dam rade je jakoś wybielić czy zostałem skazany na folie lub kupno nowych (używanych) za bagatela 80 - 100zł :icon_eek: . Dodam że próbowałem już : proszkiem, wybielaczem, papierem wodnym ale warstwa jest dość gruba. Za wszystkie porady z góry dzięki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 mleczko cif Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Sprubuje. Obawiam się tylko że jeśli ani proszek ani wybielacz nie dał rady to cif też polegnie ale zawsze warto sprubować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Podepnę się pod tema.Mam takie pytanie czy plastiki z KTM-a sx125 07r będą pasowały do KTM-a sx125 06r :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi