IG?A Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Nie nazywajcie prosze motorowerów scigaczami bo po pierwsze samo okreslenie scigacz znaczy coś szybkiego.. coś do scigania ... maszyne sportową.. a taka np aprilia RS 50 ni chu*a mi pasuje pod "scigacza".. a po 2 to słowo jest dla mnie jakies takie smieszne.. wole motocykl sportowy.. scigaczem to możesz pod remize podjechać celem wyrwania pustej blahary.... pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Koleś ma 26 lat :!: :!: Jeśli myślisz że żeby wkęcić się na 600 na 7-8000 obrotów trzeba mieć 39 lat to jesteś śmieszny. Ja kończe 18 i kupuje 600. Tylko poczekam następne 18 lat żeby wkręcić go na wysokie obroty :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 kup sobie kosiarke spalionową taką gdzie bedzie zając i żółw.. i wkrecaj ją na zająca.. taka jazda..!! tylko ze to nie teraz.. za jakies 9 lat.. jak zmądrzejesz.. a narazie zapraszam na forum przedzkolaków.. albo przynajmniej do działu motorowery... jak nie masz pojecia o prawdziwych motocyklach to sie nie wypowiadaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Koleś ma 26 lat :!: :!: Jeśli myślisz że żeby wkęcić się na 600 na 7-8000 obrotów trzeba mieć 39 lat to jesteś śmieszny. Ja kończe 18 i kupuje 600. Tylko poczekam następne 18 lat żeby wkręcić go na wysokie obroty :-D no to koles sobie jeszcze wieksza plame sterzelil :) Majac 26 lat i PODSTAWOWE pojecie o motocyklach nie porownywal by KTM i sportowej 600tki. Acha , Ty konczysz 18stke i kupujesz 600tke.Super.No to zycze Ci z calego serca zebysmy za te wspomiane 9 lat jeszcze sie tutaj w forum spotkali. A pozatym;jak juz @IGLA wspomial, zabardzo przedszkolem tu zajezdza, i nie mam teraz wieku na mysli tylko texty jakie tutaj padaja. SirAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Do Siwego: Ten temat jest lepszy od twojego na którym przedstawiasz dwa filmiki (bez komentarza). Dlaczego "paliłeś laczka" na piaseczku??? Bo na suchym asfalcie byś tego nie zrobił (z takim silniczkiem i mocą Very Happy Very Happy Very Happy )... Stary zdziwil bys sie ze rs-ka mozna spokojnie spalil gume na suchutkim asflacie... ale skad mzoesz wiedziec jak pewnie nigdy niejezdziles takim czyms:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Do Siwego: Ten temat jest lepszy od twojego na którym przedstawiasz dwa filmiki (bez komentarza). Dlaczego "paliłeś laczka" na piaseczku??? Bo na suchym asfalcie byś tego nie zrobił (z takim silniczkiem i mocą )...Dobra,mam filmik z dzisiaj jak narobilem w h*j dymu.Jak go mam i idzie pelno dymu to ciągniesz druta wszystkim moim kolegom :-D Zaraz ten filmik sie pokaże w tamtym poście. Ps.Polecimy metodą na Kamikaze16,zrobisz koleś więcej lodów niż Algida.A kapcia w mojej Rs spale Ci na klacie,i poczujesz jak smierdzi spalona guma. :-) Ps2.Poprostu Kamikaze16 boli dupa bo nic niema co jeździ...i go zżera zazdrość :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Wiedziałem że sie wkurwisz. Jeździsz na małym gównie i dobrze. Nie lubie takich wieśniaków szpanujących na komarkach z plastikami. Jesteś ku*wa nikim je*any legionisto. A ten "dym" to efekt tego że się spierdziałeś z wysiłku jak próbowałeś spalić laczka. :-D :-D :-D Zaraz zobacze ten filmik i jeśli faktycznie jest "dymówa na maxa" to więcej nie wejde na to forum. [ Dopisane: 18-07-2005, 23:51 ]Ps.Polecimy metodą na Kamikaze16 Teksty godne wiejskiego głupka z pacanowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Kto tu jst z Pacanowa?Kamikaze16...wygralem milionerów...dobra,dam se z takim wsiunem spokój.Nie jestes na moim poziomie żebym z Tobą gadal.A! i jeszcze jedno! Kolege se ku.wa znalazleś?Od kiedy na ''Ty'' jesteśmy?!Vódke z tobą pilem czy co?!Wypad z baru Ps.Ja nieszpanuje na RS'ce,bo niemam takiej potrzeby.ale jakbym chcial zaszpanować-to chociaż mam czym sie pokazać...a nie niewidzialnym motocyklem...kup sobie byle co co ma 2 kola i silnik,wtedy może z tobą pogadam-jak sie smaruje lańcuch...bo to mniej więcej twój poziom intelektualny :lol: PS2.Tak czy siak nie wchodź na to forum,bo nic dobrego tu niewnosisz prócz nabijania bezsensownych i powtarzających sie tematów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Do Siwego: Ten temat jest lepszy od twojego na którym przedstawiasz dwa filmiki (bez komentarza). Dlaczego "paliłeś laczka" na piaseczku??? Bo na suchym asfalcie byś tego nie zrobił (z takim silniczkiem i mocą )...Dobra,mam filmik z dzisiaj jak narobilem w h*j dymu.Jak go mam i idzie pelno dymu to ciągniesz druta wszystkim moim kolegom :-D Zaraz ten filmik sie pokaże w tamtym poście. najlepiej weź j*b*ij koktail mołotowa na tą swoją RSkę to oprócz dymu będzie też ogień :-D - "skuter w ogniu" :lol: :lol: :-D :-D widać koleś, że masz zajebisty kompleks i bardzo chciałbyś pomykać super sprzętem i dlatego się "wkur..." jak ktoś Ci powie prawdę o Twojej Aprlice. Wygląda mi na to, że jesteś teraz na etapie kolesia, który malucha opieprza spojlerami i naklejkami "Art of entertainment" (to jest trafne określenie wbrew pozorom, bo te graty to kupa śmiechu :) ) i myślą, że mają Subaru Imprezę a sami są Colinami McRae hahaha (pewnie jutro odpiszesz, bo już jest po Smerfach :-D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Wiesz?Powinieneś se walnąć napis na czole "Niemam Subaru ale mam impreze'' to może sie podbudujesz na tle psychicznym :roll: Zamiast gadac glupoty to napisz coś mądrego,co wniesie coś na 4um..czyżbyś byl odpowiednikiem R1-girl?Chyba tak,a raczej napewno :lol:Z takich ludzi jak Ty i Kamikaze16 mam niezly ubaw i odrazu mam banana na twarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Chyba banana w pyku :-D a i pozdrawiam Crazy_chrisa, dzięki za poparcie. Do siwego: taka jest bolesna prawda o twoim komarku z plastikami. [ Dopisane: 19-07-2005, 00:46 ]Powiem krótko siwy : jesteś wiejskim głupkiem. Świadczą o tym twoje...teksty. Masz wsiowe poglądy na temat swojego skuterka. Ja mam moto i nie musze sobie kupować niczego w stylu RS bo śmiech na sali z takimi osiągami. Musisz pogodzić sie z faktem że skuterki typu RS może ładnie wyglądają ale pod tymi plastikami jest syf. 100km/h z chakiem śmiech na sali :-D :-D :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 to pokaż to ''coś'' na pedaly...bo to chyba 1 cud swiata wiejskiego...tacy jak ty...to mi do podnóżków nie dosrastają 8) Żal ci dupe ściska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Nie mam foty. Zresztą nawet jakbym powiedział że mam R1 albo GSX to napisał byś że to gówno. P.S oglądałem twoje zdjecia w galerii ZA TEN RYJ POWINIENEŚ DOSTAĆ DOŻYWOCIE :!: Zrób coś ze sobą bo wyglądasz jak Yeti z opryszczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 kamikaze16 -- > jak masz pisać takie głópoty to lepiej odpuść.. zastanów się co ludzie o tobie pomyśla... odpuść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Dobra "troche" przesadziłem...ale Siwy pierwszy wyleciał z jakimiś wiejskimi głupimi tekstami do mnie wiec pretęsje kieruj do niego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi