Thomaszek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Gdzie az tak duzy skuter wypozyczyliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Elo chłopaki!Siwy jestem w szoku, gume spaliłeĹ :-) !!!!!Gratuluje fajuro! :P Widze że musisz jednak do mnie podbić jeszcze w te wakacje to się troche podszkolisz w te klocki :) Napewno zrobisz mega mega stunta, stoppie i inne pierdoły :evil: Ja w "nowej" rs mam tyl do wymiany i łatałem jš w tym tygodniu juz 2 razy.Pozdro chłopaki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Gdzie az tak duzy skuter wypozyczyliscie??W Jastarni, na Helu.Tylko trzeba mie prawko na motocykl :) Widze że musisz jednak do mnie podbić jeszcze w te wakacje to się troche podszkolisz w te klocki Napewno zrobisz mega mega stunta, stoppie i inne pierdoły Badz w Warszawie na dluzej,to pocwiczymy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ja tam pierdziele już te wygłópy...... przez nie wykończyłem przedwczesnie łańcuch razem z zębatkaminie wspomne już o oponie :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Hehehe :). A jak tam sprzedaz GT 80? Poszedl? Ja wypozyczalem Questa, bo jedyne co chcieli to 30zl/h i legitymacja szkolna w zastaw (nie musialem miec nawet karty motorowerowej). Oczywiscie zadnej kaucji itp :evil:. Byly oczywiscie u innych lepsze skutery, ale do pojezdzenia sobie w takim tloku to wystarczalo - i tak nie dalo sie osiagnac zbyt wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 rozmysliłem się co do gt........... odpicuje je trozke wizualnie i będe śmigał do 18-stki............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 No widzisz :). Jeszcze tylko odblokuj i bedzie elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ale w szybkie gałki to już jesteście chyba chłopaki wprawieni?Czy macie odpowiednie smarowanie bo wtedy tłoki zużywają się ostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ale w szybkie gałki to już jesteście chyba chłopaki wprawieni?Czy macie odpowiednie smarowanie bo wtedy tłoki zużywają się ostro...A może mnie nauczysz?Nabraleś podobno wprawy w sadach podczas tych wakacji :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ciebie nie trzeba uczyć Ty umiesz :!: Siwy wiesz co bym Ci odpowiedział :-D ale spox daruje sobie ty bułgarska rusałko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi