Kleszcz Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Powtarzasz się.. osobiscie nie wierze w takie cos w dt spęzyny są nie za ciekawe a były robione jakby nie patrzec do lekkiego enduro w takim razie co beda prezentowac soba takie od wsk czy nawet mz.. pozatym jak z długością.. itp..? Osobiscie odradzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 ej a nie lepiej dobrać coś z polskich moto takich jak wsk lub mz od kiedy Polacy robili MZ chyba przegapiłem tą serie zdaje egzamin przynajmniej jets tanie może od motorynki albo od długopisu spróbuj założyć będą też zdawać egzamin i będą jeszcze tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 może od motorynki albo od długopisu spróbuj założyć będą też zdawać egzamin i będą jeszcze tańsze hhe dokładnie to samo chcialem przekazac hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 ej a nie lepiej dobrać coś z polskich moto takich jak wsk lub mz cos takiego ta super ja do MZty nawet nie zakładam z MZty tylko z krosówki bo MZtowskie to są dobre na asfalt albo najwyżej na łąkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 czy takie amory sa takze w wersji z 96r?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 a ja mam pytanie zauwazylem spadek cisnienia powietrza w ciagu doby spadlo mi o ok 0.5 bar w amorach wentyl napewno trzyma wezyki laczace lagi chyba rowniez czy mozliwe ze uszczelnaicz sie zuzyl i juz bliski jego koniec ?? ale sprawdzalem lagi i olej nie cieknie nigdzie z tym z ze nie wiem czy to ten sam uszczelniacz w manualu sa 2 jakies nie napisali ktory jest ktory :roll: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 a ja mam pytanie zauwazylem spadek cisnienia powietrza w ciagu doby spadlo mi o ok 0.5 bar w amorach wentyl napewno trzyma wezyki laczace lagi chyba rowniez czy mozliwe ze uszczelnaicz sie zuzyl i juz bliski jego koniec ?? ale sprawdzalem lagi i olej nie cieknie nigdzie z tym z ze nie wiem czy to ten sam uszczelniacz w manualu sa 2 jakies nie napisali ktory jest ktory Mogły Ci puścić oringi przy górnych korkach , jak miałem Kawę to właśnie tamtędy mi uciekało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi