Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Tak jak pisałem - tę fotę mam na bikepics więc no problem ze skopiowaniem, ale nie o fotę tu w sumie chodzi. całe to ogłoszenie to wałek.. ludzie na mobile wystawiają fikcyjne sprzety za super ceny.. kontakt tylko mailowy.. zapewniają zę np mają auto na oku i ekstremalnie potrzebuja sosu.. chcą abyś wpłacił zaliczke albo całosć i on ci niby wysle.. taki tani wał.. kiedyś sie zainteresowałem SRADem z 2003 w super stanie za 2800E...dośc łatwo rozpoznać te ogłoszenia.. zazwyczaj nie mają numeru tel.. i mobile ostrzega taką pomarańczową ramką... !! Hmmm kurde zielonego pojęcia nie miałem że takie coś się dzieje w ogóle... O tej ramce też nie wiedzialem.. Człowiek się uczy! dzięki Igła!. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 mobile ostrzega taką pomarańczową ramką... !! o ile kumam to ta ramka oznacza, że ogłoszenie zawiera wiecej zdjęć. I nic ponadto. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 widocznie słabo kumasz niemiecki... chodzi mi o ten tekst Vorsicht: Betrug beim Autokauf Bargeldtransfers Ăźber Western Union eignen sich nicht fĂźr die Bezahlung beim Fahrzeugkauf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Jeśli kolo ma faktycznie tego KTM policja śmiało może ustalić i sprawdzić skąd gość nadał ogłoszenie,ja bym poszedł na policje z tym bo raczej wątpie by porzyczył sobie zdjęcie mnie się wydaje że on kupił od kogoś tego KTM wie że jest kulawy i prubuje się go pozbyć cena też jest śmieszna za niego to ogłosznie jest raczej z polski nadane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ogolnie dziwna rzecz, ja stawiam na pozyczona fotke. Jednak cena jest jakos podejrzanie niska i pewnie tak czy tak , to jakis hak. Przedewszystkim bym sie spytal o to czy mozna go zarejestrowac itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Najbardziej prawdoopodobna wersja to oczywiście z zaporzyczonym zdjeciem. Zbyt mało prawdopodobne i idiotyczne by było przecież wstawianie skradzionego motocykla z zdjeciem zrobionym przez jego legalnego własciciela :) Nie wnikam w resztę , bo moto może rzeczywiście podejrzanie wygląda ale łatwiej od kogoś zdjecie zaporzyczyć niż motocykl+zdjecie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi