bjaskola Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Szukam chętnych do pomocy w zorganizowaniu amatorskiego toru.Mam na oku ciekawy teren. Nie szukam sponsorów, tylko grupki zapaleńców, którzy pomogą wytyczyć ciekawą traskę treningową i pomóc ją rozjeżdzić(może trzeba będzie trochę pomachać łopatą). W dalszych planach usypiemy jakieś hopki. :oops: SAM nie dam rady, a teren jest dobry. jak by się nas zebrało z 10 to będzie rewelka ;) dopisujcie się do posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam, a jaka jest lokalizacja toru i kiedy spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Znalazłem spory nieużytek. Dużo krzaków, trochę drzew i polnych dróg. Położony zdala od wszelkich zabudowań (żeby nikogo nie drażnić wydechem). Na razie nie chcę zdradzać szczegółów na forum. Dla przybliżenia dodam, że są to okolice okęcia. Myślę, że warto pokusić się o trochę wysiłku i zrobić sobie miejsce do treningów, a nie tułać się po leśnych ścieżkach między pieszymi i rowerami co jest mało przyjemne. tam będzie można poszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Trzeba by sie spotkac, obejrzec teren i mozliwosci.Jak by co to dajcie znać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Hmm, okolice Okęcia. Blisko Ochoty, gdzie mieszkam. Jeśli ten teren jest "niczyj" :?: , i można tam coś zorganizować, to ja bardzo chętnie wezmę w tym udział. Byłby pretekst do przywiezienia motoru do Warszawy, i więcej czasu na jazdę :) . Także jakby co, to na mnie można liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Już jest nas trzech :-) Czekamy na następnych chętnychJa spadam na urlop po20.07 do 08.08Po powtocie zorganizujemy jakieś spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Ja mam zamiar urlopować do 15.08, więc gdybyście wzięli to pod uwagę w planowaniu spotkania, byłoby fajno. :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Mnie tez nie bedzie do polowy sierpnia ale pozniej chetnie sie spotkam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ponawiam temat organizacji toru (próby enduro).Skończył sie sezon urlopowy i może uda się zmontować ekipę chętnych. Może pierwsze spotkanie we wtorek 13go około 18.00. Nie trzeba być na motocyklu. Ważne, żeby się spotkać i ocenić czy teren się nadaje i co można na nim zrobić. Dajcie znać kto chętny :) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Zapraszam na poligon wojskowy w Sulejowku pod Warszawa ;) Po co wam tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi