Kaze Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Chciałbym się dowiedzieć jaki według was jest najlepszy cross 85 ccm. Napewno ominąłem pare modeli ale skupiłem się na tych najpopularniejszych (przynajmniej dla mnie) Pozdro. P.S jakbyście znali ceny nowych modeli i mogli mi doradzić który z moto najlepiej wybrać byłbym wdzięczny. [ Dopisane: 13-07-2005, 23:19 ]Zapomniałem jeszcze dodać Hondy CR 85... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Oczywiście dobry jest również TM. Na czym wygrano sześciodniówkę '93 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 To było 12 lat temu... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Ale przeciez to sa rozne sprzety, na roznych rozmiarach kol!! Jeden bedzie dobry dla 10latka a drugi dla 17 latka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 To prawda, niektóre z tych sprzętów są oferowane na małych kółkach, a inne na dużych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Mam 16 lat i potrzebuje wyczyna na 176 cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 To kup sete crossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 To kup sete crossaMoze on nie chce sety? Jak chcesz 85 to na dużych kólkach znajdziesz KX, RM, TM i chyba SX ale niejestem pewien. Najwiecej ludzi smiga na Yamahach.Pozdro. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Jak chcesz 85 to na dużych kólkach znajdziesz KX, RMTe sa tylko na małych i śrenidch. Na duzych masz TMa i KTMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Ja po prostu chce pośmigać na torze, troche poskakać i wystartować w jakiś zawodach. Nie zastanawiałem się nad 100 ale jeśli podacie mi według was najlepsze typy 85-100 to bede wdzięczny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Jak chcesz 85 to na dużych kólkach znajdziesz KX' date=' RM[/quote']Te sa tylko na małych i śrenidch. Na duzych masz TMa i KTMa. Nie wiem o jakich rocznikach mowa, ale na oficjalnej stronie Kawasaki są KX-y z dużymi kołami jak i małymi. Chyba, że oni rozumieją "duże" tak jak Ty napisałeś, czyli średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Seta to inaczej motocykl o pojemności 125 ccm.A nie 100ccm tak jak zrozumiałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Nie zastanawiałem się nad 100 ale jeśli podacie mi według was najlepsze typy 85-100 to bede wdzięcznyPisząc sety mamy na mysli 125 a prawdziwe 100 to robi tylko KX.Ja po prostu chce pośmigać na torze, troche poskakać i wystartować w jakiś zawodach.Jak bedziesz chciał startowac w croscountry to może być 85 ale do motocrosu jesteś za stary na 85 i wiekowo musisz juz w 125 jeździć.Strzalek_t napisał: Cytat: Jak chcesz 85 to na dużych kólkach znajdziesz KX, RM Te sa tylko na małych i śrenidch. Na duzych masz TMa i KTMa. Nie wiem o jakich rocznikach mowa, ale na oficjalnej stronie Kawasaki są KX-y z dużymi kołami jak i małymi. Chyba, że oni rozumieją "duże" tak jak Ty napisałeś, czyli średnie.Na zawdy jeżdze od kilku lat i KXa na duzych kołach nie widziałem.http://www.kawasaki.com/product_detail.asp...&tag=motorcycle normlanie 17 - 14 a ich duże czyli średnie to 19-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Tu masz Kamikaze 16 kawe kx 100 >http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=57483452 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Kiepska. Chce kupić nówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi