gobert Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Ale się czepiacie człowieka, dosyć to niemiłe i małostkowe.I to ma być środowisko motocyklistów?Coraz bardziej w to wątpię. Pamiętaj Wróbel, podróżnik nie ma ściśle określonych planów, czasu dotarcia i wyruszenia, zaplanowanej drogi. Tylko w ten sposób możesz doświadczyć najdziwniejszych zdarzeń, które zostaną w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 hmmm, no nie najlatwiej sie bedzie zmiescic bez kufra przynajmniej, ale DACIE RADE !!! wiesz apropo szamponow i innych, moge polecic jakies saszetki, zajmuja bardzio malo miejsca a sa tanie, kupic ze 3-4 i wystarczy.oprócz tego lepiej wziac ze soba jakies narzedzia, jak je mam zawsze wszystko jest wporzadku, a i innym mozna pomóc w razie czego.koniecznie smar do łańcucha - nie posmarujesz nie pojedziesz ;) dobry humor, cała mase pomysłów, silne nerwy, cos przeciwbólowegowłaśnie wrocilem ze spontanicznego wyjazdu (nastepnego) i najlepiej nie planowac wszystkiego. szerokiej i bezpiecznej drogipowodzenia i do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Dzięki za rady! Dzięki Gobert, że się za mną wstawiłeś - też sobie to samo pomyślałem...to ma być środowisko motocyklowe? W końcu po to piszę, żebyście mi coś doradzili, a nie żebyście się nabijali. Jeszcze raz dzięki!Zibiano - masz racje, te saszetki to będzie dobry pomysł - sporo miejsca można zaoszczędzić, a poza tym to faktycznie będę musiał się za jakimś kufrem czy bocznymi sakwami/kuframi rozejrzeć. Dzięki. a Ty konrad1f to rozumiem, że to dla Ciebie może być żart, bo...jesteś zdesperowany, bo rozbiłeś motocykl. Ja przynajmniej sobie nie nabijam postów jak Ty pisząc takie głupoty... Ale... nie ważne. Ciebie też pozdrawiam i życzę więcej tolerancji i szerokiej drogi.Dziękuje za rady (te sensowne) i pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 heh nie jestem zdesperowany bo motocykl już dawno jest :-D Ja przynajmniej sobie nie nabijam postów jak Ty pisząc takie głupotydobre :-D , no wiesz to jest forum motocyklowe i nigdy bym się nie spodziwał pytań w stylu "pomóżcie-ile par gaci zabrać na wycieczkę" :-D przeszło by jeszcze pytanko "jak skompletować zestaw narzędzi" ale coś takiego :-D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-rakus Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 witamKto pyta nie błądzi......Dajcie chłopakowi spokój, to nie wstyd sie pytac.Nie wszyscy muszą miec praktyke w pakowaniu. A ze swej strony podpowiem jeszcze cos - przeciwdeszczówki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Sam mieszkam na mazurach, weź kasę żeby na jedzenie, piwo i na paliwo nie zabrakło oraz bezpieczne miejsce na parking dla motocykla bo straszne złodziejstwo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Wróbel a może spakuj to wszystko do torby, daj na pocztę i wyślij do mnie albo kogoś z Mikołajek, Mrągowa. Odemnie do mikołajek jest tylko 22 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam ponownie! Dajcie chłopakowi spokój, to nie wstyd sie pytac Też tak uważam, ja gdybym uważał, że ktoś pisze głupi post (chociaż sądzę, że ten takim jest) to po prostu bym się nie odzywał, a nie nabijał sobie posty. Dzięki K-rakus, że się wstawiasz za mną ;) weź kasę żeby na jedzenie, piwo i na paliwo nie zabrakło oraz bezpieczne miejsce na parking dla motocykla bo straszne złodziejstwo. Kasa już jest, a wezmę ze sobą - łańcuch Magnum i oczywiście blokadę na tarczę, mimo, że motocykl będzie stał w garażu pod kluczem, w domu w którym będę mieszkał. Więc mam nadzieję, że nic nie zginie, a poza tym będę mieszkał u Policjanta :P Wróbel a może spakuj to wszystko do torby, daj na pocztę i wyślij do mnie albo kogoś z Mikołajek, Mrągowa. Odemnie do mikołajek jest tylko 22 km. Wiesz, ja też o tym myślałem i w sumie dzięki, że się oferujesz, ale prawdopodobnie jak bym wysyłał to bym wysłał do tych ludzi, u których będę mieszkał, bo mam dokładny adres i są już sprawdzeni, bo w tamtym roku tez tam mieszkałem. Ale pomysł jest bardzo dobry i nie wiem czy tak nie zrobię wysyłając chociaż część. Dziękuję wszystkim za (tylko) sensowne rady.Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Eee to spokojowo, dobry garaż to podstawa a jak juz u policjanta to super :) Nie bierz do głowy, że się ktoś naśmiewa itd. na forum jest dużo takich co se jaja bez sensu robią i się czepiają. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Fajnie, że dalej się za mną wstawiasz i masz niewątpliwą racje - olewam tych, którzy się nabijają (i sobie posty). Dziekipozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 czlowieku... jedziesz na 5 dni, bedziesz spac w hotelu i jeszcze sie zastanawiasz co wziac? Jedziesz tam na rewie mody czy co? Nie kumam tego postu... szczerze. Ja bym pojechal tak jak stoje, ew. z galotami na zapas. Ale coz. Nie zapomnij bialej koszuli i krawata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 I po co ten Twój (durny) post? Po to m.in. jest to forum, żebym się mógł zapytać. A jak chcesz to sobie pojedź na 5 dni tak jak stoisz - to 5 dnia będziesz w nieświeżych ciuchach - jeśli tak lubisz to w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi