Fiba_Enduro Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Witam! Upatrzyłem sobie na allegro.pl Aprilię RX , oto link: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M72722Aprilia została sprowadzona do polski w 2000 roku , jest zarejestrowana, z tuningu ma gaźnik 14mm. i chyba coś z wydechem. Cena: Do wzięcja za 5.500 no i może coś mniej. Co o tym myślicie ?? Jest ktoś z Sochaczewa żeby mógł ogladnąć ten motorek ?? Żeby sie nie okazało że to złom. Ja do Sochaczewa mam ponad 250 km w jedną stronę i nie chciał bym jechać na darmo :? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Rafcio 31 jest z sochaczewa, tyle moge pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Mimo to bardziej myślałbym o tym RX 70 >http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M68347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Mimo to bardziej myślałbym o tym RX 70 >http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M68347 Ale ja dopiero zaczynam zabawe w Enduro i nie chce po jakimś tuningu, myślę że tamten by mi wystarczył... A ogólnie to co o tym myslicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Wygląda na zadbaną. W miare świerzy rok pozatym jest orginalne malowanie i w dodatku jest nie tkniete czyli motorek musiał być mało używany i szanowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Wygląda na zadbaną. W miare świerzy rok pozatym jest orginalne malowanie i w dodatku jest nie tkniete czyli motorek musiał być mało używany i szanowany.A jak z ceną ?? Odpowiednia jak na ten rok i stan ? I co w tym motorku (wg. zdjęć) widzicie że jest nie tak ?? Z góry dzięki za odpowiedzi. [ Dopisane: 12-07-2005, 22:33 ]Dlaczemu już nic nie odpisujecie ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 z tuningu ma gaźnik 14mm14mm to taki mało tuningowy chyba :D. W Ts'ce 15mm mialem chyba seryjnie. Ogolnie to motorek w fajnym stanie, widac ze uzywany glownie na asfaltach (patrz oponki). Jak silnik ladnie cyka to warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Fiba_Enduro napisał: z tuningu ma gaźnik 14mm 14mm to taki mało tuningowy chyba . W Ts'ce 15mm mialem chyba seryjnie. Ogolnie to motorek w fajnym stanie, widac ze uzywany glownie na asfaltach (patrz oponki). Jak silnik ladnie cyka to warto No jak też nie wiem jak z tym gaźnikiem , ale własciel w meilu pisać że ma gaźnik 14 mm , a włascicielem motorka jest chyba Krysti_RX125 ;) Widział ktoś ten motorek na żywo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 No jak też nie wiem jak z tym gaźnikiem ' date=' ale własciel w meilu pisać że ma gaźnik 14 mm , a włascicielem motorka jest chyba Krysti_RX125 ;) [/quote'] To właśnie mój motorek. Jakbyś szukał uważnie na forum to byś znalazł http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=29274 . Na forum dałem niższą cenę o ile juz zauważyłeś :P Napisałem że jest gaźnik 14, bo tak jest napisane na nim. Jak kupiłem zmieniłem uszczelniacz w przednim zawieszeniu i wyregulowałem sprzęgło. Trzeba wymienić opony, chyba że uda mi się kupić jakieś w miarę tanio, żeby już nie inwestować w sprzęt który mam zamiar sprzedać. Reszta jest OK, moto nie zniszczone i chyba nigdy w terenie nie jeździło. Przy mojej wadze (75 kg) śmiga od 80 do ponad 90 km/, zależy od wiatru :P Trzeba go wkręcać w obroty bo ma słaby dół, ale jak się wkręci jedzie całkiem nieźle jak na 50 ccm.Jak masz kogoś znajomego zapraszam do obejrzenia i jazdy próbnej. Niestety, poniżej 5500 nie zejdę bo nie opłaca mi się.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Mimo to bardziej myślałbym o tym RX 70 >http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M68347nie chce zapeszyc ale prawdopodobnie jade po niego za jakis tydzien :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Nom to super odrazu zapuść łańcucha na FM :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 ee nie rozumie :-D laik jestem... [ Dopisane: 16-07-2005, 09:20 ]ku**** mac , aukcja wygasla a ja nie mam numeru do goscia !! ma ktos go moze? lub maila, BLAGAM POMOCY !! :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 zapuść łańcucha na FM tego nie rozumiesz?? znaczy żebyś napisał temat jak kupisz :) ku**** mac , aukcja wygasla a ja nie mam numeru do goscia !! ma ktos go moze? lub maila, BLAGAM POMOCY !! no to daj na skończone aukcje z allegro wpisz aprilia rx 70 i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 ale to jest na otomoto :)(( kur** i co ja teraz zrobie, jak mu zalerzy na sprzedazy to moze wystawi jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Wejdz na strone oto moto. Tam bedzie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi