Skocz do zawartości

palanty na drohach

GUCIO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W piątek jechałem z tatą do niemiec vollsvagenem passatem' date='w połowie drogi na skrzyzowaniu na drodze szypkiego ruchu za ramlewem lecielismy 120km/h nagle jakis palant jedocy peugotem 206 wyjechal nam przed maske wiechalismy w niego i wijechalismy,zatrzymalismy sie i tata poszet zobaczyc czy zyja naszczescie zyli,powiem takich debili trzeba tepic koles ominoł 7 znaków muwiocych o zblizaniu sie do skrzyzowania ale hu** lecial równo stary dziadek 80 lat wszyskie prawa jazdy a,b itd

,pomyscie co by sie stało jak tam bu jechał motocyklista[/quote']

To się działo tak szybko, że ja chyba nic z tego nie rozumiem

Senio5 - czujesz się teraz lepszy?? :? O ile mi wiadomo, to forum nie ma limitu wiekowego ani górnego, ani dolnego. Pojawia się tu multum głupich i bezsensownych postów, także (i w dużej mierze) autorstwa "motocyklistów" w wieku "dojrzałym". Starym wolno pitolić głupoty, a młodym nie??

Sorry, za 'moderatorski' post, ale nie podoba mi się za bardzo krytykowanie innych osób za wiek. Za treść postów to ok, ale za datę urodzenia??

A co do osoby Insane, to faktycznie dopóki nie spojrzałem do rubryki 'dni na forum', to odnosiłem wrażenie, że to stary wyjadacz forumowy jest, że na takie offtopy sobie pozwala ;)

Nie jej wiek jest najważniejszy tylko dyrdymały jakie pisze , zadaj sobie trochę trudu i poczytaj jej wypowiedzi , to może zrozumiesz o co mi chodzi , praktycznie nie ma tematu gdzie by nie wdepnęła , co ona w tym wieku może wiedzieć o życiu aby pouczać dorosłych, widocznie Tobie bliżej jest do niej niż do mnie skoro tego nie dostrzegasz , sam mam dzieci w jej wieku i wiem jakie one i ich rówieśnicy mają doświadczenie życiowe , a patrząc ile czasu spędza przy kompie ( przecież blisko 100 postów w pięć dni) to chyba nic więcej nie robi tylko siedzi przed monitorem , to w roku szkolnym ma tylko czas na szkołę i siedzenie w sieci to kiedy ma poznać realny świat i tak „doświadczona” osoba ma być przez dorosłych poważnie traktowana? Kpina , i powiem jak Zagłoba ,”jeśli tego nie widzisz to sam żeś kiep”

PS.

Masz racje nie ma limitu wieku i wypowiada sie tu wielu młodych ludzi ale nikt z nich nir robi wokół siebie tyle zamieszania co ona .

Senio - rzecz w tym, że jeśli nie traktujesz koleżanki Insane poważnie, to możesz po prostu nie czytać jej postów. Od decydowania o tym, kto może pisać, a kto nie, są moderatorzy. Ja widzę, że koleżanka pisze głównie dyrdymały (pewnie dlatego, że nie ma moto), ale nie jest jedyną piszącą dyrdymały, dlatego nie widzę powodu czepiania się akurat jej, a tym bardziej czepiania się wieku, który nie jest w tym przypadku najistotniejszy. Jak wspomniałem, jest tu wielu starszych, którzy też plotą o bzdetach.

Nie zauważyłem też, żeby Insane w jakiś mentorski sposób pouczała starszych. Fakt, nie przeczytałem wszystkich jej postów.

Natomiast matematycznie rzecz ujmując, faktycznie bliżej mam wiekiem do Insane, niż do Ciebie, choć jakoś szczególnie mnie to nie martwi ;)

Proponuję zakończyć oftop, masz przecież możliwość zgłoszenia postów Insane do moderatorów - jeśli oni uznają, że posty są nie ok, to wystosują ostrzeżenie, czy w końcu bana.

piękna pogoda wakacje a Ty zamiast spędzać czas z przyjaciółmi siedzisz przed komputerem

Zauważ' date=' że większość postów pisałam późną nocą. I uwierz, że korzystam z pięknej pogody i nie zaniedbuję znajomych.

i się wymądrzasz

Wyrażam swoją opinię, bo od tego chyba jest forum? Nie pouczam nikogo.

ciekawe czy w szkole też masz tyle do powiedzenia

Wyobraź sobie' date=' że tak :?

Ani z Ciebie motocyklista ani plecaczek ' date=' bo nawet za kolano potrzymać nie można bo się może tym prokurator zainteresować[/quote']

Motocyklistka ze mnie jeszcze żadna, masz rację. Niebawem się moto dorobię, i może kiedyś zasłużę na takie miano. Teraz mi do niego daleko.

A za plecaczek nie raz robiłam, i jakoś nikt nie miał objekcji.

Wejdź sobie na forum motorowery skutery tam są Twoi rówieśnicy i z nimi pogadaj ' date=' a dorosłych zostaw w spokoju, bo co za dużo to i świnia nie chce.[/quote']

Nie interesują mnie tak skutery i motorowery, jak np. inne motocykle. Więc pozwól, że będę przeglądać tudzież udzielać się w tym dziale, który mnie interesuje.

Btw. to po kiego pisałeś mi to samo 3 razy w 3 różnych tematach :? :?: Umiem czytać ze zrozumieniem, i zazwyczaj nie trzeba mi czegoś powtarzać dwa razy. Wystarczyłoby raz.

co ona w tym wieku może wiedzieć o życiu aby pouczać dorosłych

Nie pouczam dorosłych. Co najwyżej wyrażam swoją opinię na jakiś temat' date=' a to nie jest pouczanie.

Nie znasz mnie, więc nie oceniaj po wieku. Zwłaszcza tego, co mogę wiedzieć, a czego nie. Ok?

a patrząc ile czasu spędza przy kompie ( przecież blisko 100 postów w pięć dni) to chyba nic więcej nie robi tylko siedzi przed monitorem ' date=' to w roku szkolnym ma tylko czas na szkołę i siedzenie w sieci to kiedy ma poznać realny świat i tak „doświadczona” osoba ma być przez dorosłych poważnie traktowana?[/quote']

Pisałam o tym już wyżej. Najczęściej siedzę późną nocą. Znajduję czas i na posiedzenie przy komputerze i na życie realne. Żeby napisać te 100 postów nie musiałam siedzieć tutaj nie wiadomo ile. Tak wyszło. I z tych postów tłumaczyć się nie będę Tobie, a ew. moderatorowi.

Masz racje nie ma limitu wieku i wypowiada sie tu wielu młodych ludzi ale nikt z nich nir robi wokół siebie tyle zamieszania co ona

Robię zamieszanie wokół siebie, bo się udzielam na forum? To faktycznie niezła ze mnie ekstrawagantka.

P.S. - sorry za ten offtop z mojej strony, chciałam odpowiedzieć Panu Senio5.

Gość guzik_Darek

Senio5 - co się tak jej czepiasz ?? Po to tutaj jest żeby się "nauczyć" czegoś nowego, dożućić coś ze swojego doświadczenia itd itp. Forum jest dla każdego i każdy może pisać ile i na jaki temat chce.

...oles ominoł 7 znaków muwiocych o zblizaniu sie do skrzyzowania ale hu** lecial równo stary dziadek 80 lat wszyskie prawa jazdy a' date='b itd

,pomyscie co by sie stało jak tam bu jechał motocyklista[/quote']

jestem zdecydowanie za corocznymi badaniami kierowców powyżej 65 roku życia, a nie tylko dla zawodowców w tym wieku.

z żalem muszę przyznać, że i mój dziadek [70] jeździ tego... eee... niezbyt...hmm... TAK JAK 40 lat temu! owszem, w ruchu miejskim, nawet tym najcieższym porusza się sprawnie, ale gdy: wyjeżdzamy z krakowa z huty na rzeszów, kończy się ta dwupasmówka (prowadząca na hute sendzimira) i wyjeżdzamy na droge z pierwszeństwem CENTRALNIE pod (ale zbieg okoliczności ;) ) passata, na szczęście lewy pas przeznaczony do skrętu był pusty i koleś nas ominął trąbiąc bardzo dobitnie... komentarz dziadka do stryjka (jechal z nami) "ja go widziałem, ale pędzi tak...!"

typowy przykład "myślałem, że zdążę"

jeżdżąc z dziadkiem często widzę również coś takiego: jedziemy 100-120 a dziadek zamiast na drogę patrzy sie przez szybe, gdzies w las, w pole... a ja tylko podciągam sobie pas... :P

Dzisiaj miałem taką sytuacje na drodze , jechał dłuuugą prostą drogą przede mną jechał jakiś stary colt , a za mna wiejski tuning postanowilem wyprzedzić tego colta bo jechał jakieś 60 km/h . Jak pomyślałem tak zrobiłem . Słysze nagle jakiś kosmiczny hałas patrze w lusterko a za mną WT jechałem już prawie 90 km/h ( i nie krótką drogę przebyłem żeby sie tak rozpędzić :) hehe) widze , że chce mnie wyprzedzić ale jakoś nie może zebrać siły wiec zwolniłem jak to mówi moja babcia : "puść głupiego naprzód" no i wyprzedził po czym zwolnil do 50 km/h . Myślę nie będę się ścigał z debilem jade spokojnie za nim i miałem zlewe po przez każde okno wystawał zimny łokieć :-D hehe