Enduroboj. Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 ostatnio mi wystrzelił simmering z lewego teleskopu i olej mi sie lał na buty. teraz sie świecą' date=' są czyste i nie przemakają [/quote']Hormon poluzuj sobie simering i postaraj się żeby wystrzelił a buciki nabiorą blasku i cytrynowej świeżości :D A tak na serio to może Vanishem spróbuj :!: Ja swoich oldschoolowych bucików jeszcze tak bardzo nie uwaliłem ale trawa i błoto schodzą pod bierzącą wodą w wężu ogrodniczym :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Mogła przebarwić się skóra i będzie problem z uzyskaniem pierwotnego stanu.Po dokładnym umyciu użyj poprostu białej pasty, je też mam białe elemęty na butach i nie mogę ich doprowadzić do pierwotnego stanu :? Po umyciu i dokładnym wypastowaniu czekam aż pasta dobrze wsiąknie, puźniej poleruję buty a na koniec wcieram w nię oliwkę do smarowania d*py dziecią.Po takim zabiegu przez jakiś czas buty ładnie się błyszczą i nie przesiąkają tak łatwo.Niestety ten zabieg jest długi i nieźle się upaprać przy nim można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Po umyciu używam specjalnej pasty Colonil która zapobiega przemakaniu butów i nadaje lekki połysk.Cena chyba 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Filu napisał:To gdzie ty jeździłęś?? Po sporych zaroslach , trwa siegala mi po siedzenie :] nazbieralo sie tego troche ale buty na czubkach byly zielone :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 A co wy na paste BHP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 To jest minus bialych butow :) ja mam czerwono czarne i ten plastik czerwony jest jakis hu..... bo tez mi takie czarne przebarwienia powychodzily i ciezko to zmyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi