GaCek Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Kolego ty wogule zajrzałeś pod ten dekiel ?? Bo z tego co piszesz wynika że tylko jeździsz i myślisz że zmienacz sam się ustawi. Ustawia się zawsze zmienacz po zdjęciu dekla do tąd aż sie ustawi. Jak widzisz że na sucho (ze zdjętym deklem) nic nie wychodzi i ty zakładasz go ponownie to nie myśl że wszystko będzie ok. Probuj do tej pory aż ustawisz bez dekla. Albo załatw sobie inny zmienacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 zdejmowalem zminicz teraz nawet zdjolem dekiel skrzyni ten od strony kopniaka prubowalem wzucac biegi samym walkiem i jest to samo wrzuce jedynke luz wlasciwy i dwujek a trujki i czwurki nie moge wrzucic i wydaje mi sie ze tego nie wyreguluje srubkami na zminiaczy bo tak jakby mi cos blokuje sie ale do srubek jest dluga droga niewiem morze sie nieznam albo jestem glupi poprostu. potrzebuje jakiegos magika nie jedzie ktos morze na pomorze do trujmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 teraz nawet zdjolem dekiel skrzyni ten od strony kopniaka prubowalem wzucac biegi samym walkiem i jest to samo wrzuce jedynke luz wlasciwy i dwujek a trujki i czwurki nie moge wrzucic i wydaje mi sie Nigdy w życiu nie zmiensz biegów jak zdejmiesz dekiel od skrzyni bo wałki nie są wtedy ustawione podrawnie (w lini prostej) co powoduje że skrzynia będzie się blokowała. I samym wałkiem od biegów reką jest ciężko zmienić. I jeszcze jedno jak zmienasz biegi to zawsze pokreć kołem aby tryby zazębiły się. Załatw sobie inny zmienacz i zobacz jak na innym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 szadzisz ze to zminiacz jest morze tylko skad tu se nowy zalatwic hmm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Najszybciej będzie to zmienacz. Ja miałem też problemy z nimi. Z kilku złożyłem sobie 1 porządny. Może masz wyrobioną już zapadke. Zapewne nowego już nigdzie nie kupisz ale na allegro widziałem sporo razu. Teraz też jest za przystępną cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Witam ja mam taki problem w junaku 902 że z 1 biegu nie chce mi się wbijać luz co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Nie ten dział kolego. Tu ludzie pytają się o motocykle Junak z lat 60-tych. Twój sprzęt ma tylko nazwę wspólną z oryginalnym Junakiem. Szukaj pomocy w dziale mechanika ogólna a nie weteran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi