Kaze Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Który z tych modeli jest według was najlepszy? Ja mam swój typ ale chciałbym poznać zdanie specjalistów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ogulem Aprilia af1 i rs to prawie to samo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Jezdzilem na kazdej z wymienionych oprocz na Futurze...I uwazam ze NSR na ktorej jezdze jest najlepsza...(biorac pod uwage wykonanie, silnik i wygode) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Narazie prowadzi RS...i dobrze bo według mnie to jest najlepszy moto 125...no może jeszcze Cagiva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 ale to juz nie wybacze ze na liscie suzuki rg125 nie ma:P , bo jest ona obok mito najszybszym w tej klasie ;) a tak serio to mam i narazie nie narzekam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ja nie lubie klasy 125ccm.... Ni to motorower, ni to motocykl... Ale z tych tutaj wymienionych, to stawiam na RS-kę. Z tych tutaj to najlepiej wygląda i osiągi na papierze wyglądają nieźle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Według mnie najlepszym motocyklem klasy 125 jest Aprilia GS125 , z zewnatrz jest to typowa RS-ka jednak posiada jeszcze większą moc niż rs125, a o to nam przeciez chodzi, o najwiekszą moc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 dla mnie to wszystko to samo, no moze oprocz cbr ktora takze ma jednak swoje plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 dla mnie najlepszą 125 jest MZ RT 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość los0 Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Dla mnie najlepsza 125 jest Aprilia GS125, jest rownie szybka jak mito a ladniejsza od NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Aprilia GS125 GS to jest Suzuki i do tego 500 ccm... powinno być chyba RS :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Aprilka GS 125 - też jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 NSR POWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 GS to jest Suzuki i do tego 500 ccm... powinno być chyba RSoj cebik cebik' date=' bedziesz musiał jeszcze dużo chleba zjeść żeby wiedzieć o tym o czym ja wiem:)Aprilka GS 125 - też jestdokładnie :D oj cebik cebik, dałeś du*y ;) :D jak piszesz 10 postów na dzien to ci sie już chyba w głowce miesza co piszesz :D ;) pozdro :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Noo ;) Dokladnie - Cebik przystopuj z postami. Jak patrzę na twoje info to jest tak: dni na forum: 90postów: 643 a u mnie:dni na forum: 954postów: 705 wiec wez troche przystopuj - spoko to jest forum, ale nie dla plotkarzy, ale dla ludzi, którzy chcą się dowiedzieć konkretnych informacji. Nie piszę że ja jestem idealny, że czasem czegos nie napisze głupiego/niepotrzebnego itp, ale nie aż tak!! Nie wprowadzaj ludzi w błąd, sprawdź informacje [oczywiście nie zawsze przedy wysłaniem posta, ale jeżeli nie jesteś pewien - albo sprawdź albo nie pisz - tylko śledz dalej temat i nic nie pisz - ot, tyle]. Spoko - Twoje posty są nawet można powiedziec 'do zniesienia' ale było tutaj paru takich co za takie 'zaśmiecanie' [NIE PISZĘ ŻE TY ŚMIECISZ] doigrało się. pzdr - kilu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi