Wojteque Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 http://www.bikepics.com/pictures/388500/Dzisiaj pierwszy raz odpaliłem moją pińcete więc postanowiłem się nią pochwalić. Przesiadłem się z WSK 125 :-D CZ po prostu się teleportuje. Niesamowity power. Wymaga liftingu wizualnego jak i technicznego bo z zapalaniem ciężko jest. No i ta gaśnica wspawana w dyfuzor :) Poza spieprzonym zapłonem silniczek jest po remoncie tak jak i zawieszenie. Rama pomalowana. Także ogólnie stan niezły. Niesamowity hałas z siebie wydaje hehe. Na pierwszy motocykl nie polecam :twisted: Po wuesce też się porywam z motyką na słonće ale była blisko więc kupiłm. To już mój problem :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Gratuluje kozy :) . Gasnica ala dyfuzor rlz :D, ale powiem Ci ze gdyby pomalowac wydech na czarny amt to bylby podobny do orginalu nawet hehe. Jak swoją koze dopieszcze (Wazne ze juz lata :roll: ) to Cie odwiedze i sluze pomoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Ten dyfuzor to sito jest. Możnaby makaron odcedzać. Ktoś go próbował uratowć ale wiele nie zdziałał. To jest orginał tylko po 20 latach śmigania i po 20 różnych reanimacjach. W najbliższymm czasie kupię nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 no no odwazny jestes ja bym sie bał ale zawsze tak jest za 1 razem najpierw delikatnie a potem ch*j łycha i jazda :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Gratuluje wiru w baku :),a na dufuzorek to mozesz polowac , a noz widelec keidys ci sie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Super sprzet, tylko nie lataj zbyt ostro na poczatku, to nie wsk.Ale moto fajne :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Gratuluje ;) .Ja tak z ciekawości zapytam ile ta CZ 380 ma kucy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Coś pod 50. Różne wersje słyszałem. Od 45 do prawie 60. Te 60-cio konne to były jakieś speszyl werszyn dla zawodników. ALe niektózy utrzymują że ich 250tki mają 45 więc ja będę wierzył że mam koło 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Witam w Klubie. ;) Też mam taką, świeżo po remoncie. W serwisówce napisano o 45 KM. Jeśli potrzebujesz jakichś porad to wal śmiało; od razu powiem,że nie pomogę w kwestii oryginalnego zapłonu, bo mam założony od 250 i z oryginałem nie miałem do czynienia.Trzymaj sie mocno... kierownicy zwłaszcza. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi