-=dawid=- Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M70135 Mi sie wydaje że spoko, tylko że ma troche chyba duży przebieg :?: :?: Ale pojemność nawet spoko :) Czekam na wsze zdanie, bop jak wiecie od jakiegos czasu poszukuje jakies fajnej Yamaszki a ta jest nawet blisko mojej miejscowości :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 czy duzy przebieg pisze ze wymenił troche rzeczy :) 8) napisał tam ze po tuningu tzn tłok cylinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 No własnie ten tuning go ratuje :) :D Z cena pewnie by do 3 zjechal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Pisze tuning malosi a cżesci polini i koszt 650 euro czyli nemcy sobie 350 za robocinze policzyli :) Ogólnie fajna DT tylko troszke duzo kasy chce. 30tys na ten rok to normlany porzebieg duzym plusemjak juz wspomnielisciejest ten tuningowy cylinder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Nom jak na ten rok to troche dużo, ale w sumie spoko jest :) troche zawsze sie urwie z ceny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samcio Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Fajna dt, za 3000 moze ja wezmiesz, popieram Strzalka, przebieg jak na ten rocznik normalny. Ogolnie spoko motorek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 A jeszcze mam kilka pytań co do tych dt'ek, jestem kompletnym laikiem na ich temat bo nawet nigdy nie jezdzilem na takiej, ani nawet nie widzialem z bliska konkretnie takiego modelu :D , a chce sobie kupić taki bo mi podoba :) Było już na forum na temat jazdy Dt'etka po asfalcie i ogólnie jazdy nie w terenie, i niektórzy pisali że można nia lajtowo jezdzic po asfalcie, a niektórzy mowili że trzeba miec odpowiednie opony do niej żeby lajowo po nim jezdzic (nie pamietam dokladnie o jakie opony chodzilo :? ). Moglibyście jeszcze raz wypowiedziec sie na ten temat :?: :?: :?: :?: :?: I jeszcze jedna, o tym tez było juz napewno ;) Czy taka Dt'etka jest naprawde taka głośna :?: :?: :?: Z góry thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 o ten temat Ci chodzi > http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ht=opony+kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Nom tego tematu jeszcze nie czytałem, ale dzieki bo juz na temat opon sporo sie dowiedzialem i juz wiem co wybiore :) Ale jeszcze pozostał jeden problem :D Co z tymi Dt-etkami, czy az tak głośno chodzą :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Co z tymi Dt-etkami, czy az tak głośno chodzą Orginalnej na wolnych orbotach to z 4 metrów nie usłyszysz. Te ze zmienionymi wydechami to roznie. Ja miałem dt 125 dwie sztuki i jedna na przelotówce była cicha prawie jak orginał a druga chodziła jak młynek do kawy o napedzie atomowym ale to była mała koncówekcza arowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Orginalnej na wolnych orbotach to z 4 metrów nie usłyszysz. Te ze zmienionymi wydechami to roznie. Ja miałem dt 125 dwie sztuki i jedna na przelotówce była cicha prawie jak orginał a druga chodziła jak młynek do kawy o napedzie atomowym ale to była mała koncówekcza arowa. Aha, to rozumie :) bo juz myślałem że wszystkie chodzą jak młynki do kawy ;) thx za wypowiedzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja miałem dt 125 dwie sztuki Strzałku ty miałeś dwie DT i możesz mi powiedzieć, co byś wybrał :?:DT 125 poniżej1989r. czy Koze(cz125) :?: Pytam dlatego bo mam mały sentymencik co do jazdy po drodze, a wiadomo że na dt z papierami zawsze będzie łatwiej się wytłumaczyć :!:Jednak chodzi mi głównie o jazde w terenie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Jezeli chodzi Ci o jazde w terenie to lepiej cz te starsze dt mają troche cinsze amorki z przodu od tych nowszych ale motcol wspominam bardzo dobrze. Ta starsza miała nawet lepszy dół niż ta nowa a na wysokich chodzily prawie tak samo.A tak wszytkich Dt to miałem 3125 85125 9780 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Rozmawiałem z gościem od tej Yamaszki, mówi że jest ona jeszcze zablokowana tylko na dyfuzorze, bo moduł i końcówke ma zmienione... Mówi że dochodzi do 90 km/h, jak myślicie ile jest w stanie iść jak sie ja odblokuje całkowicie, biorąc pod uwage jej tiuning :) :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Moim skromnym zdaniem lekką ręka pujdzie 120km/h a czy wiecej to niewiem.Porównując, pięćdziesiątki po dobrym tuningu ganiają 120, a tu masz ponad 100cc.Wujek dobra rada: w krosach nie liczy sie v-max, a moc :)Pozdro.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi