Mozej Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 odezwe sie do Ciebie na priv do powiem jakie moto bedą jechały :) jawka raczej będzie :evil: - tylko teraz troche sie różni od tej z avataru (tarczówke mam teraz ze spolerowanymi lagami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 aaa ok bede pamietał i szukał takiej :twisted: i czekam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ja być moze tez do Nieborowa pojadę. Daleko nie mam a impreza podobno była tam niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 uu to moze zobacze te wsopmniane gdzies 4 s. do 100 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 uu to moze zobacze te wsopmniane gdzies 4 s. do 100 :( Hi,hi. Raczej mało prawdopodobne bo jak przyjadę to nieco wolniejszym sprzętem ;) . Jak by co to szukaj czerwonej zaszczurzonej Dyna Glide a ja będe lezał gdzieś obok :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ty Pompka, to kupiłes Harleya???? Nic się nie chwalisz?? W Neborowie może i ja się zjawie, to popodziwiam i wtedy Ci pogratuluję. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 He,he,he. Nie jestes przyjacielu zorientowany. Kupiłem go już dosyć dawno tylko zawsze parkowąłem w krzakach, zeby nie było widac bo rózne typy mi dokuczają (zwłaszcza jak coś mi się odkręci) ;) . Zresztą co ja tu jeszcze robię. Zjem jakis obiadek i ruszam. Siwypfk poznasz mnie po bluzie ze Wściekłym Łosiem (takim jak na moim awatarku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 U Orki byłeś VS-em, na Gryfparty nie wiem czym, więc myslałem, ze VS-em się poruszasz. A gdzie dziś walisz?? przecież Nieborów to za tydzień dopiero. Wpadnij dzis do Steel Roses'ów na zlocik na Lazurową w Wawie, to i ja bedę... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Fuck! Dobrze ,że nie pojechałem bo bym musiął tydzień tam koczować :-D . Cos mi sie po*ło :? . I jeszcze znajomych namwiałem na wyjazd i nikt nie chciał jechać :-D . A co do sprzętu to jedno nie wyklucza drugiego. Zresztą patrz na mój podpis ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Pompka masz DYNE WIDE GLIDE bo jezeli tak no to bede miał co oglądac to moje marzonko do tego sprzeta chce dojsc poza V-rod-em :twisted: , mnie poznasz po bordowej perle na moim Vs-ie i "złotym" krzyzu na tylnim błotniorze pod lampąą !! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Nie ,zwykłą Dyna Super Glide. Ja pewnie będe chodzł w bluzie albo czpeczce ze "Wsciekłym Łosiem" (takim jak w moim awatarze) więć powninniśmy się znaleźć ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ok a skąd bedziesz leciał moze sie podczepie?? czy sam lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Niewiem jeszcze. Dużo zalezy od tego czy będe miał jaies zajęcie w pracy i od pogody. Bede jechał z kierunku Białegostoku. Przez Warszawę, Błonie i dalej do Nieborowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 ok, no to inny kierunek ,słyszałem ze od czwartku ma byc ładniej,ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLO Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ja też prawdopodobnie wpadne tam z moim plecaczkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi