Blazej_mtx Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Ok.. kase mam.. W niedziele jade na motobajzel do Katowic... zobacze, może tam będą te kaski to przymierze, zobacze... może kupie :) Ps.. no właśnie? jedzie ktoś z was? :D na motobazar of korz :-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Błażej wpadnj na śląskich www.motocykle.slask.pl bo ekipa sie wybiera dość spora, zresztą dość dużo ciekawych wyjazdów organizujemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Przeglądam czasem to forum, ale jakoś nigdy nie chce mi sie zarejestrować ;) Dobra sorki za OT :) Pzdr [ Dopisane: 10-07-2005, 11:41 ]Byłem dzisiaj na motobajzlu... widziałem Madheada i powiem, że z wyglądu fajny... wykonanie całkiem niezłe. Nowe (!?) stały za 180 zł. Nie pasowało mi to, jak leży na głowie więc kupiłem MAX'a i jestem zadowolony :D Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Gdzie w Warszawce polecacie kupować kaski? Jakiś dobry sklep z rozsądnymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Czy ktoś z was używał takiego wynalazku ?Efekt całkiem ciekawy ale jakoś wieżyć mi się nie chce że pasuje idealnie na każdy kask.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58316351 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 http://www.motormarket.pl/ tutaj macie takie cos za 140 zł ale nie wiem czy to jest sama nakładka czy z całym kaskiem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 te nakładki można kupic w salonie motocyklowym za 95 zł jak coś, na ebayu kolega wyrwał takie cuś za 18 euro, nawet fajnie to wygląda Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi