MiND Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 wczoraj simonek pieknie chodził dzis pojezdzilem chwile i zaczął przerywac gasnac niewkrecac sie na obroty.zauwazylem ze przerywacz iskrzy mocniej nisz swieca takie mocne niebieskie iskry. zauwazylem ze tez tak jakby niespala czesc mieszanki (niespalona mieszanka pynie po wydechu) moze ktos mi cos poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Kondensator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 nie bo jest nowy :D( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 To go wynień... W ogóle kto Ci powiedział że nowy musi być dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 no dobra dziś jest środa a w niedziele kupywany no coż sprawdze na starym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Na kondensator nacioł się kiedyś kuzyn w motorynie (to było z rok temu ale z sobie tylko znanych powodów niewymienił go do dziś...) a ja osobiście naciołem się na cewkę do rometa... Stara komarowska jeździ już chyba ze 4 lata bez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Takjak mówi Bryś (witam w ogóle ) jest to wina kondensatora napisałem już jak sprawdzić czy kondensator jest dobry ja też tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Hornet - o ile pamiętam napisałeś tylk ojak sprawdzić czy nie ma zwarcia elektrod - a w takim przypadku niebyło by wcale iskry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 No słyszałem też o takim sposobie ze podpina sie pod napiecie 220v i jak sie naładuje i strzeli to jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 z tytm sposoben na 220v to jest Hornet tak :robimy obwod gdzie ma sie znalezc kondensator i zarowka :] i jak sie kondensator naładuje rozlanczamy i dotykamy kabelkiem o mase :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 No możliwe dokładnie niepamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 w poniedzialek chodzil jak mazenie i w srode rano a po poludniu nagle du*a sprawdze to powiem:) a mozeliwe ze przewody sa luzno podloczone od cewki (bo mam maluchowska i nie mam mocowania) ale w poniedzialek chodzil super:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 a moze simmering ? chart przez to tez nie wkrecal sie na obroty i pyrkał tak jakby chciał a nie mogł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 z tytm sposoben na 220v to jest Hornet tak : robimy obwod gdzie ma sie znalezc kondensator i zarowka :] i jak sie kondensator naładuje rozlanczamy i dotykamy kabelkiem o mase :]Oczywiście mówisz o 220V prądu stałego - tylko skąd ty to weźmiesz?Jak podłączysz do zmiennego z sieci to ja niechcę być przy tym... Wydzieli się na nim ze 3 - 3,5W mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Widziałem gdzoes schemat zrobienia zasilacza 220v produ stałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi