hiszpan Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Jak w temacie. Na wyjazd wakacyjny poszukuję niedrogiego lokum dla 2 osób na kilka nocy w Poznaniu (30-31 VII), Łodzi (31VII-1VIII) i Toruniu (5-7VIII).Jak macie jakieś sprawdzone miejsca to poprosze o namiary. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtalski Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Sprawdzone miejsce to to nie jest, niemniej może się namiar przyda. Przechodząc ulicą w Poznaniu przeczytałem: Tanie noclegi w Poznaniu tel. (061) 8 352 588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Dzieki sprawdzę! akurat w poznaniu nadal nie mam nic na oku! Reszta miejsc jest już zaklepana ! :DObadamy i ten ślad!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Dzieki sprawdzę! akurat w poznaniu nadal nie mam nic na oku! Reszta miejsc jest już zaklepana ! :DObadamy i ten ślad!sprawdz tez pod numerem (0-61) 8631415. Podobno tani (50zl?) hotelik w samym centrum miasta. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi