-=dawid=- Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Co o tym moto sądzicie :?: :!: Mi sie wydaje że gościu troche przesadził z jego mocą 16KM :?: :!: :!: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55983944 Chyba sie do niego wybiore bo mam niedaleko i obczaje dokładniej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Już ją w którymś temacie komentowaliśmy. dotdał sobie 6 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...=28351&start=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 ale nadałeś zaje*istą nazwe dla tego tematu :( postaraj sie na przyszłosc troche bardziej :( Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Nie ma bata zeby to miało 16KM.Według mnie poszukaj czegoś nowszego, bo 93r. do tego kiepsko z cześciami.Pozdro. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 poszukaj czegoś nowszego' date=' bo 93r. do tego kiepsko z cześciami. [/quote']Co Ty człowieku gadasz jak sie nie znasz to nie pisz :!: .Bzdura że do 93 roku kiepsko znajdziesz części.Czyli co powiesz jeszcze że od 94-96 znajdziesz lepiej części niż do 93 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Spokojnie, poprostu byłem w sklepie i powiedzieli mi ze moto powyzej 10lat cześci nie bedzie (93r. to bedzie z 12lat :>) Cytuje:"Częsci motocyklowe do 5lat - bezproblemu, do 10lat - trzeba czekać na nie, powyzej 10lat mozna sie nie doczekać"Jak źle pisze to przepraszam.Pozdro. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 "Częsci motocyklowe do 5lat - bezproblemu' date=' do 10lat - trzeba czekać na nie, powyzej 10lat mozna sie nie doczekać" [/quote']Następna głupota :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Spokojnie' date=' poprostu byłem w sklepie i powiedzieli mi ze moto powyzej 10lat cześci nie bedzie (93r. to bedzie z 12lat :>) [/quote']to pozdrow tego co ci to powiedział :? jaki bzdet przeciez to logiczne im starszy motocykl tym wiecej zamiennikow i czesci do niego :!: co oczywiscie nie znaczy ze do dt z 70 roku bedzie full czesci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 ale nadałeś zaje*istą nazwe dla tego tematu :D postaraj sie na przyszłosc troche bardziej ;) a co miałem dać nazwe"yamaha dt80" takich tematów byłu juz ze sto ;) sory, nie zauważyłem że w innym temacie była juz mowa o nim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Według mnie poszukaj czegoś nowszego' date=' bo 93r. do tego kiepsko z cześciami. [/quote'] dt 87-96 pratycznie sie nie róznia więc to bez sensu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 "Częsci motocyklowe do 5lat - bezproblemu' date=' do 10lat - trzeba czekać na nie, powyzej 10lat mozna sie nie doczekać"[/quote'] I tak jest w istocie w większości przypadków niestety. Dobrze Ci powiedzieli. Chodzi tu głownie o cześci orygianlne. Z zamiennikami jest nieco lepiej.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 I tak jest w istocie w większości przypadków niestety. Dobrze Ci powiedzieli. Chodzi tu głownie o cześci orygianlne. Z zamiennikami jest nieco lepiej.pzdr Ha! Jednak nie napisałem głupoty. 8) Pozdro. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 To co napisałeś o czesciach to jedno a to co napsiałem w pierszym poscie o dt z 93 to drugie. bo to znad róznica czt dt 80 jest z 87 czy 95 bo czesci sa te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi