gobert Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Mam pytanie, czy ktoś wkładał inną żarówkę niż fabryczną 40/45 W 12 V?Czy można włożyć żarówkę większej mocy?Czy wytrzyma to instalacja?I jeszcze jedno, czy można zastosować halogen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ja mam H4 Vision plusaSwiatlo nieziemskie.Tylko trzeba wklad wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Mówisz o całym lustrze i szkle?A gdzie można dostać taki wkład i ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 nowy wklad (przykladowo do mz) kosztuje 40-50 zeta, ale do jawy moze cena byc ciut inna. poszukaj gdzies uzywki. jezeli chodzi o instalacje to wytrzyma, a H4 wyjdzie jawie nawet na +, bo te fabryczne mijania nadaja sie co najwyzej na postojowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Mówisz o całym lustrze i szkle?Tak A gdzie można dostać taki wkład i ile kosztuje?Zobacz w impolu - powinni miec. BTW: Juz niedlugo odslona mojej nowej lampy - padniecie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi