arko Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 wybieram się do słomczyna i moze bym coś kupił jak coś się trafi.Nie mówie o stojsku z motorami bo tam jest dosyć drogo chodzi i o stojska tak zawne z starociami tam jest wszystko meble komputery sprzęt RTV i motory wszystko czego niemiec chce się pozbyć :notworthy: .Jak kiedyś byłe to widziałem dwie hondy mbx jedna była za 1700zł a druga za 1500zł była też Yamaha rd i pare innych motorków których nie znam.Czy wedłuk was opłaca się kupować w miescach i jakie motory moge spotkać chodzi mi o motorowerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Sporo kradzionego zlomu :roll: Nigdy tam nie bylem i nigdy tam nie zawitam :roll: nie przepadam za takimi rewirami :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 po pierwsze 0 kotaktów i umawiania sie poza gieldą Sporo kradzionego zlomu zgadza sie, jedziesz w dwie osby jedna zostaje plnuje auta a druga chodzi gola( mam na mysli bez tela i portfela) zlodziejstwo tam góruje - są tanie rzeczy racja!! ale co do motcykli to uważaj co kupujesz.............. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 hmmm jesli chodzi o motocykle to wielkiego wyboru nie ma :D to co ludzie sciagaja z zachodu to jest totalna porazka i ja bym bal sie wpakowac w cos takiego na stoisku z motocyklami guruja motorynki, ogary, czasem jakas mz sie trafi badz inne cudochociaz ostatnio stalo troche ludzi ze skuterkami ladnie wygladajacymi (tak z zewnatrz ) jesli chodzi o zlodziejstwo to najlepiej jakbys sie podlaczyl pod patrol policji A NIGDY W ZYCIU PRZED!!chwilke za nimi ale caly czas w zasiegu reki:) niestety takie lazenie mija sie z celem :notworthy: ale niewazne widzialem juz rozne akcje ze zlodziejaszkami ale mi sie tam nigdy nic nie stalo (na szczescie) siwy jak nigdy tam nie byles to czemu masz tak zle zdanie o tym miejscu?wedlug mnie slomczyn to jest niesamowicie fajne miejsce :mrgreen: bywalem tam setki razysprzedawalem samochodykupowalem samochodyciuchyjakies gadzetyczescialarmyscyzorykiglosnikii mase innego badziewia jesli zbierze sie ekipa kilku osob taki wyjazd zajebi.scie sie kalkuluje :Dzrzuta na wahe od 5 osoba ceny masz czesto o polowe mniejsze niz np w warszawie glupi przyklad:) spodnie bojowki cena w wawie okolice palacu kultury 120-150zlcena na slomczynie (po targowaniu 40zl) przed targowaniem 50zl czysty zysk:) nigdy mnie tam nie okradli nic mi zlego nie zrobilii z przyjemnoscia wspominam PYSZNE PACZKI :-D :D 8) 8) pozdrawiam ps. ale pamietajcie zeby sie pilnowac bo zlodziej krazy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 siwy jak nigdy tam nie byles to czemu masz tak zle zdanie o tym miejscu?Czemu?Bo opinie krążą po ludziach i sie dowiedzialem.Nachętniej bym tam pojechal z bazuką i może czulbym sie bezpieczny.Mojemu koledze chcieli wyciągnąć portfel gigantyczną pensetą :| Pojade kiedyś,jak czolg sobie kupie :( bo szyb mi nie wybija w czolgu,jedynie wlaz zajumają :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 e tamto tak samo jak kraza opinie o np motocyklistach ktorzy gwalca stare babcie jezdza 300km/h pod prad na gumie itdnie wierz we wszystkie plotki:) jak pojedziesz przekonasz sie ze nie jest to straszne miejsce tylko trzeba uwazac zeby cie nie okradli ale to tak samo jest np w centrum warszawy w tramwaju albo busie zawsze trzeba uwazac jak pojedziesz tam opisz swoje spostrzezenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 siwy jak dobrze poszukasz to i bazke na miejscu kupisz :-D .Ja myśle o kupnie tam motorka poniewasz sprzedawca często nie zna się na motorach i można dobrze targować i to jest duży plus.A pozaty typowy handlasz kupuje uszkodzone motorki i robi je aby to odpaliło i opchnąć frajerowi.A taki facet co kupuje wszystko w niemczech meble i inne nie pogardzi tanim motorkie który nie zna się na cenach takiego motorka w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja jestem bardzo często na giełdzie w słomczynie. Lubie tam jeździć. Byłem z 50 razy i nikt mi nic nie ukradł. Kupywałem samochody (cztery).Jednak po motocykle tam sie nie wybieram złomy i drogie wole z ogłoszenia.Ostatnio widziałem mz251 złom obdrapany i ledwo chodził sprzedawca upierał sie przy 1500zl porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 też mi się zdarzyło pare razy tam być,co do motocykli to nie ma tam dużego wyboru,i drogo,ostatni raz jak byłem to z takich wiekszych moto była cbr z 90 r po małym szlifie i zajeżdżona vfr-ka,okradziony nie zostałem ale za to spisały mnie psy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja na słomczyńskiej giełdzie kupiłem MZ-kę, która wcześniej służyła w policji, i nawet ją sobie chwaliłem (transakcję finalizowałem w położonym nie opodal giełdy domu sprzedającego). Co do samego klimatu, panującego na giełdzie, to jednym może on odpowiadać, a innym nie. Pamiętam, jak w sektorze motocyklowym nadziałem się na buraka, usiłującego sprzedać (?) również ETZ-kę, "zachęcając" poburkiwaniami "Kupujesz czy oglądasz?". :-D Motocykl kupiłem od gościa wystawiającego się tuż obok, a burakowi na odchodne życzyłem powodzenia. :mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi