kiki Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 a ile razy można szlifować płytki? Jest jakas okreslona granica czy możemy z niej zbierac tyle razy ile razy bedzie pasowała do jakiegoś zaworu 8) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcineoux Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 No i ciągle nie wiem gdzie oddać moto do zrobienia. Chciałbym oddać tam gdzie będzie zrobione dobrze. Żeby mi nikt nie spieprzył tam czego w sliniku. Może mi podpowiecie jakieś naprawdę profesjonalne serwisy w Kielcach, badź w okolicach (do 200 km w jedną stronę). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Zielonka k. Warszawy.Niejaki Paweł Boruta. Nawet zna się trochę :evil: Polecam. Też mam GS500, na szkółce. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi