qba Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Witam Chce odblokowac sobie dyfuzor i mam maly problem nakretki przy cylindrze troche przyrdzewialy i jedna wykrecila sie razem ze szpilka a druga stoi i niechce jej za mocno ruszac zeby szpilki nieukrecic. Nakretke zalalem grubo WD ale tez nic. Ma ktos jakis pomysl co z tym fantem zrobic?? Aha motorek to yamaha dt80 lc2 :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Szpilki to tak łatwo nie ukręcisz, bo ta szpilka się nadaje do wykręcenia, z tego względu że ta szpilka tworzy razem z tą nakrętką taką normalna srubę wiec mozesz ją śmiało wykręcic, a jak jest zardzewiałe to daj tam WD a jak nie masz to płynu hamulcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 dokładnie ta nakrętka jest integralna czescią szpilki.ja odkreciłem tak ze szpilki powychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 na wd zalalem ake nadal mocno trzyma ale dam wiecj mocy :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 to moze płyn hamulcowy?!on jest skuteczniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 sprobój lekko pukać młotkiem w śrubę gdy będziesz ją odkręcał, jeżeli nie puści to nalej porządnie WD, zostaw na noc i sproboj na nastepny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja używam płynu firmy LIQUI MOLY, koleś powiedział że jest lepszy od WD i na serio jest!! A co do tej szpilki to myśle że jej nie ukręcisz tak łatwo. I pamiętaj o kluczu nasadowym, one najlepiej biorą:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 jak jest zardzewiała to oczyść ją sczotką drucianą, jak dalej nic, to sprobuj (jeśli jest taka możliwość) nagrzać to miejsce palnikiem ... Udanego sezonu. Nufry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 popukalem wd polaem podgrzalem i nie urwałem :notworthy: tylko piknie zeszla teraz male malowanko :notworthy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi