rg166 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ile może lecieć wyzej wymieniony motor? Możecie coś o nim opowiedzieć??Interesowały by mnie gównie osiągi i wygoda użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 60-70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 a a po zamontowaniu cylindra tego niby 60 ccm to 80 km/h przynajmniej tak mi kolega mówil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja ma cylinder 70 ccm, i ciągnie mi w granicach 75-80 km/h (mam niesprawny licznik, ale według wskazania MZ ETZ 150 jadącej obok). Za to znacznie poprawiło się przyśpieszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja na Simsonie najwięcej śmignęłam 70 km/h było to z lekkiej górki z wiatrem po mojej stronie :twisted: ale to był już max tego motoroweru. Nic w nim nie było zmieniane.ps. a tak w ogóle to maszyna świetna, po polnych drogach można nią brykać jak trza, amorki świetnie sobie radziły 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 s 51 to dobry motorower. Mój leciał 75km/h mierzony licznikiem samochodu. Może to dużo ale nie miał uszczelki pod głowicą. Znajomego leciał 60-65km/h. Był wygodny palił mało i nigdy nie popsuł mi sie tak żebym nie mógł dojechać do domu. Przez sezon przejechałem 6.5tys.km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja na s53 a to w sumie rpawie to samo smigalem 70 a z dobre gorki i wiecej:) Ale ogulem spokojnie mozna bylo utrzymac 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi